• Creëer meer aandacht voor je zorgorganisatie

Raak je doelgroep, start met storytelling

Unieke verhalen uit je zorgorganisatie bieden een enorme communicatiekracht. Zet ze in om je beoogde cliënt en medewerker te overtuigen en start met storytelling. Laat je inspireren met creatieve tips en voorbeelden.

Vraag je jezelf af: waar moet ik beginnen met storytelling? Wij helpen je graag op weg met blogs, tips en voorbeelden uit de zorgbranche. Boordevol inspiratie!

 

Gratis inspiratieboek: ‘Zo werkt storytelling in de zorgsector’

Ontdek tips en best practices

We helpen je graag op weg om de verhalen in jouw zorgorganisatie tot leven te brengen. Zo bereik je méér potentiële cliënten, patiënten of medewerkers. Of breng je een maatschappelijke boodschap over.

Doe je voordeel met ons gratis inspiratieboek. Vol praktische tips, best practices en sprekende voorbeelden. En ga aan de slag met storytelling!

Vraag hieronder het inspiratieboek ‘storytelling in de zorg’ aan en ontvang deze meteen.

ZET JE ZORGORGANISATIE OP DE KAART

5 TIPS VOOR STORYTELLING IN DE ZORG

Ben je (communicatie)manager in de zorg? Bied je zelf zorgdiensten aan? Dan weet je hoe lastig het is om je potentiële cliënt, patiënt of werknemer te bereiken. Simpelweg je verhaal vertellen kan hierbij enorm helpen. Start storytelling met 5 praktische tips. Vul hieronder het formulier in en doe je voordeel met de tips in het blog en zet jouw zorgverlening op de kaart.

BRENG JE ZORGORGANISATIE IN BEELD

CREATIEVE IDEEËN VOOR STORYTELLING IN DE ZORG

Stel je voor: jouw aanbod krijgt méér regionale of landelijke aandacht. Welke mogelijkheden biedt dat voor jouw zorgorganisatie? Storytelling is de opening naar een sterke positionering. Ontdek creatieve manieren voor storytelling in jouw organisatie. Vul het onderstaande formulier in en krijg praktische ideeën om jouw zorgorganisatie meer in de aandacht te zetten.

Dementiezorg onder de aandacht

Stepping Stones zet branded-content in

Emotie speelt een belangrijke rol in de keuze voor dementiezorg. Een nieuw thuis moet 100% goed voelen. Ouderenzorgorganisatie Stepping Stones Home & Care geeft met authentieke verhalen een kijkje in het leven van bewoners. Ontdek hoe zij met branded-content hun zorg én zorgvilla’s optimaal in beeld brengen.

Gericht jouw doelgroep bereiken

Een krachtig verhaal geeft pas resultaat als het je doelgroep bereikt. Waar ontmoet je jouw ideale cliënt of toekomstige medewerkers: lokaal, regionaal of landelijk? DPG Media weet hoe het zit!

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze media-adviseurs. Zij laten je zien hoe zorgorganisaties meer cliënten aantrekken en personeel werven door inzet van storytelling.