In deze special: aandacht voor een goede gezondheid

Voorafgaand aan de Ontdekdezorg week, verschijnt op vrijdag 13 maart bij het AD en onze 7 regionale dagbladen de bijlage: Gezond & fit. Deze special staat boordevol inspirerende artikelen, interessante feiten en praktische tips in het thema ‘zorg voor een beter leven’. Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen: Ontdekdezorg week, een goede gezondheid begint in de darmen, last van oorsuizen, godsdienst en gezondheid en wat vindt Nederland? De redactionele artikelen worden in de krant én online geplaatst op de nieuwssites van de betreffende krantentitels.

Neem contact op

Factsheet: Zorg voor een beter leven

Factsheet: Zorg voor een beter leven

De zorg heeft veel aandacht van onze online bezoekers en krantenlezers. Het verandert continu door wijzigingen in levensstijl, baanbrekende innovaties en ontwikkelingen in de werkomgeving. Onze lezers blijven graag op de hoogte van wat zich in de gezondheidszorg afspeelt. In 2020 besteedt de redactie in het AD en onze regionale dagbladen weer uitgebreid aandacht aan ontwikkelingen en veranderingen in de zorg. Ook jouw doelgroep aanspreken in deze special? Grijp dan nu je kans.

Download factsheet

Adverteren in Gezond & fit

Maar liefst 7 miljoen online bezoekers en ruim 2,6 miljoen dagbladlezers en hebben een bovengemiddelde interesse in gezondheid en medische onderwerpen. Deze special wordt dan ook al jaren goed gelezen door onze lezers en websitebezoekers. Wil jij dat jouw organisatie ook zichtbaar is tussen deze relevante topics? Bijvoorbeeld om toekomstige collega’s aan te spreken of om een nieuwe dienst onder de aandacht te brengen? Adverteer dan in de Gezond & fit special. Je hebt keuze uit onder andere AD en regionale titels als de Gelderlander en Eindhovens Dagblad. Bekijk hier het overzicht van onze print en online nieuwsmerken. Neem contact op met één van onze media-adviseurs. Zij vertellen je alles over de advertentiemogelijkheden in onze special: Gezond & fit.

 

  • Contact opnemen

    Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.