Speciaal aanbod voor jou: huis-aan-huis en indebuurt.nl

Hoe vertel jij jouw klanten over je nieuwe voorjaarscollectie? Wees zichtbaar op de juiste mediakanalen en bereik nieuwe klanten. Speciaal voor ondernemers in de woonbranche hebben we verschillende advertentiepakketten samengesteld. Deze aanbiedingen zijn geldig tot en met april 2019.

 

Wil je meer weten over de pakketten of ontvang je graag advies? Neem dan contact op.

3 keer zichtbaarder

Jouw advertentie tussen de woonredactiepagina's

Jouw advertentie tussen de woonredactiepagina's

Eind maart verschijnt deze bijlage vol woonideeën en interieurtrends bij alle weekbladen van DPG Media. Een uitgelezen kans om jouw winkel en producten in de schijnwerpers te zetten. Je staat met jouw advertentie al tussen deze pagina’s vanaf € 50.

Adverteer in de huis-aan-huiskrant

Jouw advertentie tussen de woonredactiepagina's

Een branded-contentartikel op indebuurt.nl

Een branded-contentartikel op indebuurt.nl

Geschreven door onze redactie én gepromoot vanaf €498. Wil je jouw winkel uitlichten, een product promoten of trends benoemen? Bereik een brede lokale doelgroep op indebuurt.nl. Bedrijven als IKEA, TotaalBED en Rottgering NVM Makelaars gingen je voor.

Meer weten over indebuurt.nl

Een branded-contentartikel op indebuurt.nl

Een uitgebreid branded-contentpakket

Een uitgebreid branded-contentpakket

Deel de verhalen rondom jouw woonwinkel in de favoriete online media van je doelgroep. Verrijk je tekst met video en animatie, en link door naar een (eenmalige kosteloze) speciale landingspagina. Dit alles is al beschikbaar vanaf € 750. Overtuig je doelgroep met jouw verhaal!

Ik wil een branded-contentpakket

Een uitgebreid branded-contentpakket

Verras je doelgroep met meer winkelbeleving

Consumenten gaan graag mee met de nieuwste trends. Speel in op deze interesse en breng de woontrends naar jouw winkel. Trendresearcher Gaby van Gestel laat zien hoe je trends verweeft in de winkelbeleving. En geeft tips om jouw trendbewuste woonwinkel onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten.

Infographic: Zo woont Nederland

Wat weet jij van de woonsituatie, woondromen en het interieurkoopgedrag van jouw klant? Wij stelden deze en meer woonvragen aan een groot aantal Nederlanders. Ontdek de resultaten en doe je voordeel met de verrassende inzichten.

Bekijk de infographic

Whitepaper: Van trendanalyse naar moodboard

Wat vindt jouw klant écht belangrijk? En hoe speel je hierop in met jouw winkelpresentatie? Gaby van Gestel schreef een praktisch whitepaper met daarin een trendanalyse en de vertaling hiervan naar jouw woonwinkel. Ontdek handige tips voor jouw winkelinrichting.

Download het whitepaper

Tips van woontrendresearcher Gaby van Gestel

Inspelen op woontrends: dat maakt jouw winkel extra onderscheidend en aantrekkelijk voor consumenten. Maar hoe doe je dat? In deze video vind je handige tips van trendresearcher Gaby van Gestel, ondersteund door etalage-expert Annemieke van der Molen en Steven Marteijn van woonwinkel Interieur Paauwe. Bekijk de video en laat je inspireren.

Jouw winkel lokaal en regionaal bekend

Laat zien dat je inspeelt op trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen, deel dit met je (potentiële) klanten. Weten op welke media jouw doelgroep het meest actief is? Welke nieuwssites, apps en kranten favoriet zijn? En of je jouw klanten het beste online of offline kunt bereiken? DPG Media heeft de antwoorden.

 

Meer weten?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze media-adviseurs. Zij laten je zien hoe jij jouw woonwinkel onder de aandacht brengt bij je doelgroep.

Contact

Contact

Kom in contact met onze specialisten voor meer (vrijblijvende) informatie over onze mogelijkheden voor jou.

Kom in contact
Adverteren

Adverteren

Start vandaag nog met adverteren om je klanten te vertellen over jouw producten en/of diensten.

Direct adverteren