In oktober van dit jaar slaan de 6 grote woonplatformen van DPG Media de handen ineen voor Oktober Woonmaand. Als startsein is er van 1 tot en met 10 oktober de digitale vt wonen&design beurs. Daarnaast staat ‘wonen’ de hele maand oktober centraal in de kranten, magazines, websites en apps van ADR Nieuwsmedia. Reserveer nu alvast jouw plek in één of meerdere van onze titels. 

 

3 aantrekkelijke voorstellen

Om het je gemakkelijk te maken hebben wij drie aantrekkelijke proposities voor je uitgewerkt. Aan jouw de keuze.

Maak je keuze

Dagbladen en magazines

Dagbladen en magazines

Bereik 2,2 miljoen Nederlanders met interesse in woonideeën en interieuradvies met een 1/1 pagina in onze 5 grootste woonmagazines en in de woonbijlage (op 30 september) van onze ADR dagbladen.

Dagbladen en magazines

Digitaal

Digitaal

Val digitaal op met bijvoorbeeld een mobile fullpage banner of een halfpage banner op de woonsecties van de ADR nieuwssites of de sites van onder andere Eigen Huis & Interieur, Wonen Landelijke Stijl en Stijlvol Wonen.

Digitaal

Branded content

Branded content

Kies je voor branded content, dan krijg een branded article op de twee grootste woonwebsites van Nederland. Op de websites van vtwonen en AD Wonen ben je dan tijdens Oktober Woonmaand uitgebreid zichtbaar met je eigen verhaal.

Branded content

Onderscheid je en verhoog je omzet

Pauline Meijer is samen met haar man eigenaresse van Kok Wooncenter in Hoogland in de provincie Utrecht. Zij vertelt hoe en waarom ze actief offline en online adverteren om zich te onderscheiden van andere winkels in de regio. Een exclusief kijkje in de keuken van dit succesvolle familiebedrijf dat al 50 jaar een begrip is.

Contact opnemen

Meer weten?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze media-adviseurs. Zij helpen je graag bij het maken van een creatie of het opzetten van een knallende campagne voor jouw business.

 

  • Contact opnemen

    Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.