Kan jij werken terwijl miljoenen mensen met je meekijken? Bij DPG Media werk je voor merken die samen maandelijks ruim 90% van de Nederlanders bereiken. 

Met meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zijn wij de meest toonaangevende en de grootste mediagroep van Nederland en België. We zijn een ambitieuze werkgever met oog voor kwaliteit. Al onze merken, zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers en Libelle, vind je hier.

Collega’s werken gemiddeld zo’n 13,5 jaar bij DPG Media. Dat vinden wij een mooi compliment en daar zijn wij natuurlijk erg trots op. Collega’s waarderen vooral de inhoud van het werk, de prettige werksfeer en de goede arbeidsvoorwaarden. Jouw mening, als werknemer bij DPG Media, is belangrijk voor ons, daarom vragen we je regelmatig naar jouw werkbeleving. Onze ambitie om de tevredenheid hoog te houden stopt immers nooit.

Als je werkt bij DPG Media zijn er natuurlijk doelen die we delen. Maar jij bepaalt zelf hoe je die doelen bereikt. Daar ben je jong van geest en eigenwijs genoeg voor, toch?! Wij houden namelijk niet zo van meelopers. Geef ons maar je mening, als het goed is, groeien we daar allemaal van.