Bij DPG Media werk je voor merken die samen onze hele maatschappij bedienen. Van de Volkskrant tot Autotrack, van Libelle tot Donald Duck, Tina en vtwonen. Zeg eerlijk, wat wil je nog meer?

Naast de organisatie en de functie, spelen de arbeidsvoorwaarden ook een belangrijke rol bij jouw carrièrekeuze. Dat begrijpen we en zijn we graag open over. Hieronder beschrijven we in het kort onze arbeidsvoorwaarden.

 • Salaris
 • Mijn Academy
 • Winstdelingsregeling
 • Work hard, Play harder
 • Variabele beloning
 • Pensioen
 • Mobiliteit
 • Verzekeringen
 • Personeelskortingen
 • Keuzebudget
 • Vakantiedagen
 • Mijn Campus

Wij bieden je een uitstekend salaris, passend bij je leeftijd, opleiding en werkervaring. We volgen de CAO voor het Uitgeverijbedrijf, maar hebben onze eigen salarisstructuur. Jaarlijks kan, bij goed functioneren, je salaris verhogen, totdat het maximum van de functiesalarisschaal is bereikt. Daarna vindt salarisgroei plaats op basis van prestaties.

Voor ons is het vanzelfsprekend dat jij je kunt blijven ontwikkelen. Waarom? Omdat we de meest toonaangevende en ambitieuze uitgever zijn én willen blijven. Daar hebben we niet één, maar twee opleidingsplatforms voor: Mijn Academy en Mijn Campus. De Campus is er speciaal voor journalisten. De Academy bedient alle DPG Media-medewerkers die géén journalist zijn.

Mijn Academy is hét online platform van DPG Media waar je kunt leren en je verder kunt ontwikkelen. Je vindt er altijd een actueel aanbod van zowel klassikale als online trainingen die je kunt volgen om jouw kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Daarnaast ontwikkelen we ook hele specifieke trainingen. We vinden het bijvoorbeeld erg belangrijk dat we goede dataprofessionals in huis hebben. DPG Media wil een data-gedreven organisatie worden en heeft in samenwerking met The Analytics Academy (een initiatief van de UvA, Ortec en Amsterdam Data Science) een opleidingsprogramma ontwikkeld om de dataskills van de collega’s op een hoger niveau te brengen.

Voor leidinggevenden verzorgen we al jarenlang ons eigen leiderschapsprogramma “Passie voor Leidinggeven’. Tijdens dit meerdaagse programma krijg je inzicht in je eigen leiderschapsstijl, ontwikkel je jouw persoonlijke leiderschap en managementvaardigheden gericht op de individuele medewerker en jouw team. Een uiterst waardevolle training om je verder te ontwikkelen als leidinggevende!

Ook bieden we individuele coaching aan, gaan we aan de slag met timemanagement en organiseren we een coaching-event. We breiden onze pool aan coaches ook uit om te zorgen dat er een goede match tussen coach en coachee ontstaat. En dat idee dat coaching zweverig is, daar kom je bij ons snel vanaf – de trainingen zijn juist zo praktisch als de pest. Alle DPG’ers kunnen zich inschrijven voor een training. Oh, en natuurlijk blijft alles dat gedeeld wordt binnenskamers.

Jezelf blijven ontwikkelen? In samenwerking met een externe partner bieden we een online pakket van 110 trainingen aan. Deze trainingen doorloop je online en ze behandelen de meest uiteenlopende onderwerpen: van Excel tot Business English, en van Afkicken van Social Media tot Lean. De trainingen duren gemiddeld drie tot vier uur en ze zijn altijd voor je beschikbaar. Ontwikkelmogelijkheden genoeg dus, als je zelf wilt!

DPG Media biedt al haar medewerkers de mogelijkheid om mee te delen in het succes. Afhankelijk van het bedrijfsresultaat, kun je elk jaar dus een extra geldbedrag verdienen.

Er is bij ons natuurlijk ook voldoende ruimte voor gezelligheid. Jong DPG – een initiatief van onze eigen medewerkers, jong én “oud” – hebben als doel om het werken bij DPG Media nóg leuker te maken middels het organiseren van allerlei activiteiten buiten de vaste werkdagen. Tegelijkertijd bevorderen wij via dit initiatief graag de contacten tussen de medewerkers van de verschillende afdelingen. De activiteiten zijn energiek en interactief. Zo organiseren wij borrels en sportdagen, maar ook meer inhoudelijke activiteiten zoals workshops en presentaties gedurende het jaar.

Naast deze activiteiten organiseert DPG Media jaarlijks een groot feest voor al haar werknemers. Vaak treden hierbij Nederlandse sterren van formaat op. Kortom, een mega evenement dat je als werknemer zeker niet wil missen!

Onze accountmanagers en managers hebben de mogelijkheid om een bonus te verdienen. De bonus is afhankelijk van hoe je presteert en het behalen van specifieke doelstellingen. Hoe beter je presteert, hoe hoger de bonusuitkering is. Vanzelfsprekend motiveert dat enorm om die stap extra te zetten. Interessant voor DPG Media en voor jou!

De pensioenregeling van DPG Media is een geïndexeerde middelloonregeling. We zijn aangesloten bij het Pensioenfonds PGB.

Als je op meer dan 5 kilometer afstand woont van je standplaats en geen beschikking krijgt over een lease-auto komen we je tegemoet in de reiskosten. Met het openbaar vervoer reizen wordt extra gestimuleerd: onder bepaalde voorwaarden kan je in aanmerking komen voor een NS-businesscard. Afhankelijk van je functie kan je in aanmerking komen voor een lease-auto of een mobiliteitsbudget.

DPG Media heeft een collectieve ziektekostenverzekering afgesloten bij CZ en Zilveren Kruis. Door een samenwerking met ‘Viamijnwerk.nl’, een onderdeel van AON, zijn er uitgebreide mogelijkheden om verzekeringen af te sluiten.

Deze verzekeringen leveren sowieso interessante kortingen op voor jou en (eventueel) je gezin.

DPG Media heeft met een aantal leveranciers kortingsafspraken gemaakt speciaal voor medewerkers. Denk daarbij aan afspraken op het gebied van Telecom en Privé Auto Lease.

We geven je graag vrijheid in de keuze van bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen om je vakantiegeld maandelijks of jaarlijks te ontvangen, of vakantiedagen bij te kopen of juist te verkopen. Je kunt ook kiezen om gebruik te maken van fiscaal interessante regelingen om bijvoorbeeld te studeren, te sporten, een fiets te kopen, extra pensioen te sparen of een extra verzekering te nemen.

Je hebt recht op minimaal 20 wettelijke vakantiedagen per jaar op fulltime basis. Daarnaast wordt de waarde van 5 bovenwettelijke vakantiedagen (op fulltime basis) toegevoegd aan het Mijn Keuzebudget. Als je dit niet voldoende vindt, is er de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen middels het Keuzebudget.

Voor ons is het vanzelfsprekend dat jij je kunt blijven ontwikkelen. Waarom? Omdat we de meest toonaangevende en ambitieuze uitgever zijn én willen blijven. Daar hebben we niet één, maar twee opleidingsplatforms voor: Mijn Academy en Mijn Campus. De Campus is er speciaal voor journalisten. De Academy bedient alle DPG Media-medewerkers die géén journalist zijn.

Campus DPG Media is de binnenhuisuniversiteit van DPG Media waar mediamakers en journalisten zich verdiepen in hun vak. We streven naar hoogwaardige programma’s gericht op inspiratie, kennis en vaardigheden.

Je mag je voor zoveel programma’s aanmelden als je wilt. We raden je wel aan om gerichte keuzes te maken en goed te kijken of een programma aansluit bij jouw wensen en je profiel.

Een gevoel krijgen van de Campus? Ga dan naar de website en
klik hier!