Leerzaam en uitdagend. Dat is stage lopen bij DPG Media. Stagiairs als jij zijn voor ons enorm belangrijk, want dankzij jou doen wij nieuwe kennis en inzichten op én ontmoeten we nieuw talent. Win-win dus. 

 

Soorten stages bij DPG Media

DPG Media is de meest toonaangevende en het grootste mediabedrijf van Nederland en België. Wij zijn regelmatig op zoek naar stagiaires en afstudeerders. Je kunt bij ons terecht op de redacties van onze mediamerken, maar ook terechtkomen in bijvoorbeeld ons tech team, bij communicatie of HR. Wij hebben stages voor mbo’ers, hbo’ers en wo’ers. Bekijk of we een interessante stage voor jou hebben: kies ‘stage’ opvacaturesite.

 

Leerzame én gezellige stages

Stagelopen bij DPG Media betekent niet alleen dat je de door jou geleerde theorie in de praktijk brengt door een bijdrage te leveren aan onze ambitieuze teams, ook ga je bij ons écht wat leren van specialisten. Maar volg ook interessante workshops via de Academy, en sla ook vooral onze (vrijdagmiddag-) borrels niet over! Een aanvulling ben je zeker, want jouw creatieve en frisse blik worden erg gewaardeerd. Na je stage kan je zeggen dat je ook nog écht eens toffe dingen hebt bereikt. Zet dat maar op je cv!

 

Hoe regel je een stageplek bij DPG Media?

Houd onze vacaturesite in de gaten, daar plaatsen we alle beschikbare stageplekken en daar kun je direct reageren als je een interessante stage ziet. We accepteren geen open sollicitaties.

 

Stagelopen bij DPG Media, hoe is dat nou echt?

Zetten stagiaires bij ons koffie, of maken ze impact? Ze vertellen je het graag zelf.

 

“Ik kreeg al snel de kans om mee te werken aan campagnes voor bekende titels als Libelle, Viva en Flair!”
Brigitte

“Ik heb de kans gekregen om de TV-gids te redesignen, waarvan het resultaat ook echt op NU.nl wordt geplaatst. Heel gaaf!”
Loes

“Ik krijg de vrijheid om eigen initiatieven/ideeën uit te voeren waar zij ook erg blij mee zijn.”

Kevin

“Ik ben hier geen stagiaire, maar echt onderdeel van het team.”
Rianne