Een super gezellig Klant Contact Centrum op een plek vol inspiratie én energie

Het aanspreekpunt voor abonnees, dat ben jij! Klanten komen bij jou met de meest uiteenlopende vragen en om te zorgen dat jij overal het antwoord op hebt, krijg je van ons een uitgebreide training.

Als callcenter medewerker doe je zoveel meer dan alleen ‘de telefoon opnemen’ of een potentiële klant bellen. Jij zorgt er met jouw expertise voor dat al onze klanten tevreden zijn en blijven. Een belangrijke functie dus!

Jordi van den Berg Senior Medewerker Retentie & Sales

Het is erg uitdagend werk om elke dag weer het beste uit jezelf te halen met als doel een super tevreden abonnee. Ik haal hier echt voldoening uit, elke dag weer.

Gerard Tamson Supervisor Klachten & Service bij KCC

Of het klantcontact via Facebook, Twitter, mail of via chat binnenkomt… Buig de klantemotie om tot een positief contact en breng de smiley tot leven ;)

Over ons
Het succes van het KCC (klantcontactcenter) van DPG Media is een team van ruim 350 bevlogen professionals die elke dag alles geven om samen het verschil te maken op het gebied van klantcontact. Onze medewerkers communiceren persoonlijk, transparant en zijn flexibel. Dit vereist passie, ondernemerschap, willen winnen, en integriteit. Waarden die DPG Media dan ook kenmerken.

We willen vooruitstrevend en innoverend zijn om het onze lezers zo gemakkelijk mogelijk te maken om alles uit hun abonnement te halen. We bieden onze medewerkers dan ook een complete en interactieve training, doorlopende workshops en bereiken daarmee positieve resultaten.

De vacatures bij KCC kan je vinden via onderstaande bureaus. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

  • Tempo Team
  • Randstad
  • Young Capital

Vacatures bij het Klant Contact Centrum vind je onder andere bij Tempo Team!

Ben jij servicegericht, zelfverzekerd en enthousiast? Niet bang om het gesprek aan te gaan met klanten? Heb jij ook affiniteit met media? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

KLIK HIER!

Vacatures bij het Klant Contact Centrum vind je onder andere bij Randstad!

Beschik jij over een vlotte babbel en/of ben je extravert? Beschik je daarnaast over passie voor sales en ben je een echte volhouder? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil jij in de middag- en avonduren je sales -en commerciële skills verbeteren, bouwen aan je CV en dat bij een toonaangevend bedrijf als DPG Media?

KLIK HIER!

Vacatures bij het Klant Contact Centrum vind je onder andere bij Young Capital!

Jij zoekt werk en bent op zoek naar toffe vacatures. Want jij bent klaar om met een nieuwe baan te beginnen. Een leuke parttime functie of fulltime baan. Of een bijbaan voor bijvoorbeeld naast je studie, hobby of andere job. Maar is het toch lastig om leuk werk te vinden? Dan heb je nog niet op de site van YoungCapital gekeken. Wij zijn het snelst groeiende uitzendbureau van Nederland met elke dag tientallen nieuwe vacatures.

KLIK HIER!

Maarten de Leeuw Medewerker Rapportage & Analyse

Het werken in een dynamische omgeving waarbij je dagelijks de vele facetten van een leidend mediabedrijf ziet langs komen is een fantastische ervaring.

Pia van Riel Medewerker Service & Klachten

Ik vind het leuk om voor DPG Media/Kcc te werken, omdat geen enkele dag hetzelfde is. Er zit veel variatie en uitdaging in. De uitdaging voor mij is om agents te helpen en te stimuleren in hun werk. Dat geeft mij voldoening, wanneer mij dit lukt.

Heran Ogink Supervisor Service & Klachten

Dagelijks werk ik met passie en plezier samen met mijn collega’s aan een steeds betere dienstverlening voor onze abonnees. Bij elk klantcontact mogen onze lezers een uitstekende service verwachten welke verder gaat dan het antwoord krijgen op de vraag.

Monica Vermaes Agent Service en Klachten

Afhandelen van vragen en klachten van abonnees, zowel via de telefoon en e-mail. Afhandelen van e-commerce vragen via de telefoon en e-mail. Tweets en Facebook berichten beantwoorden. Vragen beantwoorden over de Digitale Krant , Topics en Premium artikelen. Mijn werk is zeer gevarieerd en daar haal ik mijn energie uit! Ik werk met veel plezier en voldoening wanneer ik een abonnee of klant naar tevredenheid heb geholpen.

Peter Kas Manager Service & Klachten

Het is ontzettend leuk en leerzaam om te werken voor DPG Media. In ieder contactmoment lossen we problemen op, maken we verzoeken in orde en brengen we onze lezers op de hoogte van wat nog meer voor ze is weggelegd. Dit zowel op het gebied van de papieren krant en onze digitale nieuwsomgeving. De modernisering en snelheid in klantcontact biedt ons ambitieuze team daarnaast mooie kansen om in ieder contact het verschil te blijven maken.

Contact
Ben je geïnteresseerd om bij ons te werken of heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Contacteer ons dan via het contactformulier of bel Ewoud Groenewegen, P&O Manager van DPG Media, via telefoonnummer: 06 12966640.