Leukste baan OOIT: wij zoeken een collega

Wij van indebuurt vinden dat we een prachtbaan hebben. Want wat is er leuker dan schrijven over nieuwe hotspots, inspirerende ondernemers spreken en speuren naar bijzondere/leuke/grappige tips en verhalen van jouw buurt?  Inmiddels zijn we al actief in 34 steden en hebben we ambitieuze groeiplannen! Kom jij ons team versterken?

> Uitdagende functies binnen een dynamische en informele omgeving
> Vrijheid om jouw eigen ideeën en creativiteit vorm te geven
> Veel focus op en ruimte voor eigen ontwikkeling
> Meebouwen aan een snelgroeiend lokaal en digitaal merk

Jurgen Smit Product Owner Indebuurt

We zijn een ambitieuze, flexibele groep collega's met veel vrijheid en een informele sfeer. Het voelt als werken bij een start-up. We schakelen snel en bedenken creatieve oplossingen vanuit verschillende hoeken wat het werken voor indebuurt erg leuk, interessant en leerzaam maakt.

Anne-Meike van den Berg Online redactie coördinator Indebuurt

Werken bij indebuurt voelt voor mij alsof ik onderdeel ben van een grote, gekke, gezellige familie, waar iedere dag vol passie en positiviteit gewerkt wordt aan hetzelfde doel.

Jantine van den Hoven Manager redactie indebuurt

Bij indebuurt werken we met ambitieuze mensen die altijd online én in de stad te vinden zijn. We ontwikkelen niet alleen een mooi platform, er is ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het leuk om samen met het redactieteam telkens weer na te denken over de onderwerpen die lokaal écht leven. En om te bedenken: Hoe kan iets beter? Kan het ook leuker?

  • Meer @indebuurt!

Contact
Heb je vragen over werken bij indebuurt? Neem dan contact op via solliciteren@dpgmedia.nl. Sollicitaties worden niet in behandeling genomen, die naar dit e-mailadres worden gestuurd. Wil je solliciteren? Maak dan gebruik van de button “solliciteren” bij de betreffende vacature.

  • Ruim 30 Steden
  • 2,4 miljoen Maandelijkse bezoekers
  • 32 mio Pageviews