Adverteren is nuttig, maar campagnes worden pas écht effectief en indringend als je het groot en grondig aanpakt. En dan hebben we het niet over aantallen en budget, maar over campagnes waarin je als ondernemer slim gebruikmaakt van de kanalen waarmee je direct in contact komt met je lokale doelgroep.

 

Kom in contact

 

Wereldberoemd in jouw regio

Om ondernemers in de regio Gelderland hierbij te ondersteunen, is het nu mogelijk om te adverteren in zowel de krant als op de digitale platformen van de nieuwe De Gelderlander-edities: Maasland, Maas en Waal, en het Rijk van Nijmegen. Niet eerder was het mogelijk om zo gericht te adverteren in de gemeenten. Hieronder vind je een overzicht van de gemeenten per editie.

 

De kracht van print en digitaal in één campagne

De kracht van print en digitaal in één campagne

Met de speciale, regionale twee-in-eenpakketten van De Gelderlander bereik je gegarandeerd de doelgroep in de regio die voor jou het meest relevant is door de combinatie van adverteren in het papieren dagblad en een online banner op de (mobile) website of nieuwsapp. In totaal zijn er drie verschillende pakketten, maar welk pakket je ook kiest, je advertentie krijgt altijd een opvallende plek in de krant en je banner een prominente plek op de website van jouw regio.

Download meer productinformatie

Profiteer nu

Wil je dat niemand in jouw regio nog om je heen kan? Profiteer dan nu van onze interessante introductiepakketten en bereik in print en digitaal extra voordelig jouw hyperlokale doelgroep.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek. Samen zorgen we ervoor dat je wereldberoemd wordt in jouw regio.

 

Contact