Het grootste livepodium voor de Nederlandse woonmarkt is terug in 2021!

Dit najaar is het (hopelijk!) weer zover. Meer dan ooit zijn wij klaar voor een fantastische editie van de vt wonen&design beurs. BACK TO LIVE, wij kunnen niet wachten.

 

Back to live

Van dinsdag 28 september t/m zondag 3 oktober 2021 kunnen woonmerken hun producten eindelijk weer live in de spotlight zetten en in contact komen met de woonconsumenten van Nederland. Het grootste live podium voor de Nederlandse woonmarkt in de RAI Amsterdam is, zeker dit jaar, dé plek voor merkintroducties, naamsbekendheid én directe verkoop.

 

Nieuwe specials, dezelfde vertrouwde kwaliteit

We leven in een nieuwe wereld. Dat vraagt om creativiteit. Laten wij daar nou veel ervaring in hebben. Met onze flexibiliteit en de juiste dosis enthousiasme, hebben we de afgelopen tijd mooie initiatieven bedacht om de beurs in 2021 helemaal aan te laten sluiten bij de woonvragen van de consumenten in Nederland. We gaan verrassen met Augmented Reality, geven Duurzaam Wonen een prominente plek op de beurs en brengen onontdekte woonwinkels uit buitenland naar de RAI Amsterdam. En natuurlijk gaan we bezoekers ook inspireren met oplossingen voor een fijne thuiswerkplek.

 

Sparkle like never before

Kan jij ook niet wachten om weer te gaan shinen en jouw woonmerk (of dat van jouw klant) te presenteren aan de woonconsumenten van Nederland? Doe dan dit jaar mee aan de vt wonen&design beurs. Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

 

Meer informatie

 

Tot snel!
Team vt wonen&design beurs