Jouw selectie

Bouwselect - Onderscheidende campagne voor reislustige kandidaten

Een contract voor langere tijd én een bedrag van € 10.000 voor het waarmaken van jouw dromen! Dit is het aanbod dat Bouwselect heeft voor jong, talentvol personeel in de bouw. De campagne om nieuwe kandidaten te werven is meer dan uitdagend.

NU.nl

Ode aan het Landschap - Maak kennis met het Nederlandse Landschap

Van de Friese terpen tot de Maas als levensader van Limburg, van de getemde Zuiderzee tot de Hollandse Waterlinies: nergens ter wereld is het landschap zo divers als in het kleine Nederland.

de Volkskrant

Stad Antwerpen - Op naar Antwerpen! Doe mee met deze winactie en verdrievoudig je citytripbudget

Hip, betaalbaar en vlakbij: Antwerpen is de ideale bestemming voor een zomerse citytrip. En door het juiste antwoord op een paar wedstrijdvragen te geven, maak je nu kans op maar liefst € 300,- korting* bij ruim 2.000 winkels, hotspots, hotels en restaurants!

AD

De Slaapspecialist - Een nieuw matras kiezen moeilijk? In deze speciaalzaak kun je er wel honderd uitproberen!

Geen mens is gelijk en iedereen heeft een ander slaappatroon. Een matras dat goed past bij jouw lichaam en slaapbehoeftes is daarom erg belangrijk. “Om samen tot het juiste matras te komen nemen wij uitgebreid de tijd.

de Gelderlander

Monuta - Wees open over je afscheid en bespreek je wensen

De uitvaart van een dierbare regelen, dat doe je natuurlijk liever niet. Maar het kan ook iets moois zijn. Het is het laatste wat je voor iemand kan doen. Help je dierbaren door ze nu alvast te vertellen wat voor uitvaart je wilt.

NU.nl

Zeeuws Museum - Weet jij welke reis jouw kledingstuk heeft gemaakt?

Als je denkt aan oude Zeeuwse mannenpakken, dan denk je aan broeken en jasjes van donkere stoffen. Maar voor die tijd, droegen rijke Zeeuwen hemdrokken van glanzende stof met kleurrijke bloempatronen.

NU.nl

Visit Britain - Londen, de wereldstad die wacht om herontdekt te worden

De winter is hét moment om Londen te herontdekken, nergens is het sfeervoller en is er zoveel te doen. Plan een stedentrip en herontdek de bruisende metropool.

AD

Albero onderwijs op de Bevelanden - Kinderen en senioren onder één dak: in het Zeeuwse Kortgene lukt het prima

Op het Zeeuwse eiland Nood-Beveland vind je basisschool De Zuidvliet op een wel heel bijzondere locatie. Aan de rand van de gemeente Kortgene krijgen zo’n 142 kinderen les in multifunctionele accommodatie (MFA) De Stadsweide, waar alle dorpsbewoners - van 0 tot 100 jaar - samenkomen.

AD

Verizon Connect - Een wereld te winnen door een slimme omgang met je wagenpark

Toepassing van wagenparkbeheertechnologie door organisaties die dagelijks met tientallen tot honderden voertuigen onderweg zijn, leidt tot meer productiviteit, lagere kosten en een hogere klanttevredenheid.

de Ondernemer

Workon - Zuid-Holland kampt met groot tekort aan personeel in de zakelijke dienstverlening

Bijna 40 procent van de openstaande vacatures in Zuid-Holland is afkomstig uit de zakelijke dienstverlening. Het tekort aan personeel zet ondernemers uit die regio flink onder druk. Hoe krijg je op deze overspannen arbeidsmarkt nog vacatures vervuld?

NU.nl

Skinfish - Dit is de reden waarom mensen juist nu voor een cosmetische ingreep kiezen

Het aantal cosmetische ingrepen is tijdens corona flink toegenomen. Met maar liefst 35.000 operaties per jaar is de ooglidcorrectie een van de meest voorkomende ingreep.

NU.nl

Scholengemeenschap Were Di - We mogen weer naar school!

Als uw zoon of dochter in groep 8 van de basisschool zit, is het de moeite waard te kijken wat Scholengemeenschap Were Di in Valkenswaard te bieden heeft. Op 1 en 2 november zijn er informatie-avonden voor ouders van leerlingen in groep 8.

Eindhovens Dagblad

Livingprojects - Livingprojects deelt hét geheim van een succesvol zelfsturend team

Een zelfsturend team, dé trend van dit moment. Maar wat is precies de aantrekkingskracht van een schip zonder kapitein? Wat zijn de voordelen? En de valkuilen? Willem Smetsers, commercieel directeur bij Livingprojects, deelt inzichten en tips.

de Ondernemer

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) - Venture Building helpt Brabantse startups doorgroeien

Venture Building is de Brabantse startup-strategie. Met deze aanpak wil Gert‑Jan Vaessen, manager ventures bij de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), startups consistent laten groeien.

de Ondernemer

Optiek Verhoeven - Wat is het belang van een deskundige oogmeting?

Gemiddeld bezoekt iedereen elk half jaar de tandarts. Daar wordt actie ondernomen als er iets mis is. Ook de ogen verdienen deze aandacht. Elk jaar een oogmeting kan heel wat problemen voorkomen of oplossen. Let wel: een deskundige oogmeting.

Eindhovens Dagblad

LAPP Benelux - Oskar Lapp 100 jaar – Een pionier voor de toekomst

Oskar Lapp was een briljante uitvinder en een gepassioneerd zakenman. De oprichter van de LAPP Group zou 100 zijn geworden op 20 maart 2021. Zijn uitvindingen hebben de verbindingstechnologie wereldwijd vormgegeven. “Onze vader is nog altijd een belangrijk rolmodel.

AD

Profita Comfortabel wonen - Comfortabel wonen? Schakel een professional in!

Verhuizen, een huis verbouwen of een nieuw huis kopen; je doet dit hooguit een paar keer in je leven. Een spannende tijd breekt aan waarin je plannen maakt en je je een voorstelling probeert te maken van je nieuwe thuis.

Eindhovens Dagblad

Padberg Cosmetiek - Wenkbrauwlift brengt verlichting

Ogen zijn de spiegels van de ziel. Voel je je fris en energiek dan wil je dit ook uitstralen. Met de jaren zakken de wenkbrauwen met de huid van het voorhoofd naar beneden. Het liften van de wenkbrauwen brengt een jeugdigere en open blik, beter zicht en bovendien minder hoofdpijn.

de Gelderlander

IJsselland Ziekenhuis - ‘Het is geen makkie, maar wat je ervoor terugkrijgt is goud waard!’

Dankzij “wait & see” behandeling hoeft niet meer iedere patiënt met darmkanker geopereerd te worden.

AD

LMC Voortgezet Onderwijs - Hoe is dat, lesgeven in deze tijd?

Van de ene op de andere dag online lesgeven; na een paar maanden weer terug naar (bijna) normaal en vervolgens weer volledig online. Het afgelopen jaar heeft heel veel van leerlingen én docenten gevraagd.

AD

Stichting Citymarketing Oisterwijk - Ontdek Oisterwijk: een van de allermooiste dorpen in Nederland

Tienduizenden stemmers en een deskundige jury bevestigden in een ANWB-verkiezing vorig jaar wat de ‘locals’ in Oisterwijk natuurlijk al lang wisten: Oisterwijk is één van de vijf allermooiste dorpen in Nederland.

Brabants Dagblad

Woonboulevard Almelo - Woontrends 2022 vind je op Woonboulevard Almelo

Wat brengt het nieuwe jaar? En hoe passen wij onze levensstijl daar op aan. De internationale beurzen laten op gebied van wonen de trend “functioneel wonen” zien.

Tubantia

Shopspoor - Kom Kerstshoppen in Bisonspoor Shopping Center!

Beleef de magische sfeer van winter wonderland in overdekt winkelcentrum Bisonspoor. Het winkelcentrum is de gehele decembermaand prachtig verlicht en helemaal omgetoverd in een magische winterse sfeer.

AD

Valk Versmarkt -Verrassend veel te doen in voortreffelijk Voorschoten

Wie aan Van der Valk denkt, denkt waarschijnlijk direct aan lekker eten en aangenaam overnachten maar wellicht minder snel aan een dagvullend programma. Toch is dit precies wat je bij een bezoek aan Van der Valk in Voorschoten mag verwachten.

AD

Dichterbij - Rob begeleidt mensen met een verstandelijke beperking

“Je verantwoordelijkheid is groot. Je moet stevig in je schoenen staan en stressbestendig zijn, want lang niet alles loopt in dit werk zoals je het vooraf bedenkt”, vertelt Rob van den Hork (37).

AD

Argos zorggroep - Leren en innoveren in de thuiszorg

Irma Stout is 55 jaar en werkt al sinds 2006 bij Argos ThuisZorg. Zij zorgt voor cliënten die nog zelfstandig thuis wonen. Ondanks dat haar moeder en opa in de zorg werkten, heeft Irma haar liefde voor de zorg pas op latere leeftijd ontdekt.

AD

Rederij Clipper Stad Amsterdam - Ontdek de wereld met Clipper Stad Amsterdam

‘Kijk, ligt daar in die baai misschien de Clipper Stad Amsterdam?’ Wanneer je aan komt vliegen op Sint Maarten lacht de zomer je tegemoet. Vanuit het vliegtuigraampje zie je vooral witte stranden, palmbomen en adembenemende baaien waar motorboten en zeilschepen rustig voor anker liggen te dobberen.

de Volkskrant

Boosten Reizen - Vakantie Spanje voordeliger dan in Nederland

Prijzen bij vakantieadressen in Nederland zijn onbetaalbaar geworden. Een week weg in eigen land is momenteel duurder dan een week voortreffelijk genieten van de Spaanse zon!

AD

Elektramat - Elektramat: één team, één taak

Heb jij je wel eens afgevraagd welke weg jouw bestelling aflegt voordat deze bij jou bezorgd wordt? Bij de verwerking hiervan werken veel afdelingen samen en worden veel handelingen verricht. Neem een kijkje in de wereld achter de webshop.

AD

Uniek Mode - SLOWFASHION IS HOT

Nu de zomer langzaam ten einde loopt zijn we nieuwsgierig naar wat we het komende seizoen gaan dragen. Wellicht geen grote verrassing meer, maar natuurlijke breisels kunnen dit seizoen niet in onze kledingkasten ontbreken.

Eindhovens Dagblad

Ondernemen010 - "De wereld mooier maken met Brood van gisteren"

Toen Teunis van der Grijn in 1950 zijn familiebedrijf annex bakkerij begon, werden de bestellingen al op een duurzame manier rondgebracht. Met de bakfiets gingen de broden dagelijks van Ammers via Nieuwpoort naar het Achterland.

de Ondernemer

BTC Direct - Mike Hutting (BTC Direct): ‘Niet beleggen in bitcoin is echt een gemiste kans’

Wat doe jij met je spaargeld? Dat is de hamvraag in het huidige economische klimaat, vindt topman Mike Hutting van BTC Direct. Hij heeft een praktische tip: beleg een klein deel in bitcoin. ,,Echt niet al je geld, maar niks erin investeren is gewoon zonde.”

de Ondernemer

Vervoerservice Van Driel - Naar school met Van Driel

Lekker met je vrienden en je klasgenootjes op de fiets naar school. Voor veel scholieren is dat de normaalste zaak van de wereld. Maar niet álle kinderen en jongeren kunnen zelfstandig naar school. Bijvoorbeeld door een handicap, gedragsproblemen of ziekte.

AD

Yara Sluiskil - Climate Roadmap 2030 voor Yara in Zeeuws-Vlaanderen

Het moederbedrijf Yara International heeft hoge en duidelijke ambities voor verduurzaming. De ambitie is verder aangescherpt om Yara breed maar liefst 30 procent reductie van broeikasgas te bereiken in 2030 ten opzichte van 2018.

AD

Optiek Verhoeven - Multifocale lenzen: Zonder bril alles zien!

Film kijken en een boek lezen, auto rijden en op de navigatie kijken. Met multifocale lenzen gaat er een wereld voor je open en hoef je geen rekening te houden met een leesbril of andere bril. Maar kijkt dat wel fijn en moet je daar niet heel erg aan wennen?

Eindhovens Dagblad

Nederlandse Obesitas Kliniek - Duurzaam afvallen met een inslikbare maagballon

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat is voor veel mensen met overgewicht hét moment om (nu wel echt) af te vallen.

AD

Aafje Hulpthuis - Huishoudelijke ondersteuning: werk met voldoening

Dat er een personeelstekort in de zorgsector is, neemt niet weg dat de grote meerderheid van de mensen die in deze sector werkzaam zijn heel tevreden zijn over hun werk. Sandra Rietveld- van de Aa hoort bij die grote groep tevreden werknemers.

AD

Stichting Achterhoek Toerisme - De Achterhoek wil je beslist toevoegen aan je bucket list

In het oosten van Nederland ligt ‘de Achterhoek’, één van de Gelderse Streken. Hier vind je rust en ruimte te midden van het prachtige coulisselandschap, dat zo kenmerkend is voor deze regio. Uitgestrekte bossen wisselen elkaar af met pittoreske dorpen, statige herenhuizen en oude kastelen.

de Volkskrant

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen - Stap in de rijke geschiedenis van regio Arnhem

Ontdek en ervaar de rijke geschiedenis van Regio Arnhem. Het is een paradijs voor iedereen die zich graag in de geschiedenis verdiept! Met tal van kastelen, iconische bezienswaardigheden en historische plekken kijk je in de regio Arnhem je ogen uit.

AD

Roosendaal Citymarketing - Ontdek hip & happening Roosendaal

Zomerse horeca hotspots, activiteiten voor de échte durfal of shoppen bij de Designer Outlet: ga op ontdekkingstocht door Roosendaal! Laat je verrassen en maak er een bijzonder uitje van. Roosendaal nodigt je uit!

AD

Shinga - Het gemak van de elektrische vouwfiets van Lacros: lange ritten op elk terrein

Heb je bij de vouwfiets nog altijd het beeld van het gammele fietsje om van trein naar werk te peddelen, vergeet dat beeld dan snel! Met de elektrische vouwfiets van tegenwoordig leg je uiterst comfortabel grote afstanden af op elk terrein.

AD

Lemontree - 'We moeten oog hebben voor menselijke kant van online werken'

Thuiswerken werkt technisch prima, maar maakt veel mensen niet gelukkiger. Vooral jongeren en singles leiden onder het grotendeels online samenwerken.

de Ondernemer

MediaLane Theater - Internationale hitmusical Come From Away nu ook in Nederland

Na succes op Broadway en West End verschijnt de musical Come From Away in de Nederlandse theaters. De musical vertelt het waargebeurde, hoopvolle verhaal over gestrande reizigers na de aanslagen op 11 september 2001.

de Volkskrant

Stichting Bibliotheek Utrecht - Probeer de bieb uit!

Dat je in de bibliotheek veel meer kan doen dan alleen boeken lenen, dat weten wij allang. Dus vinden wij dat je dit beter eens van anderen kunt horen. Daarom spraken we met Wouter en Esther. Waar gebruiken zij de bieb nou eigenlijk voor?

AD

Visit Flevoland - Huh? Híer in Nederland liggen ook Waddeneilanden

Back to basic: niets is heerlijker dan helemaal tot rust komen in de natuur. En dat kan verrassend goed in Flevoland, waar het natuurlandschap grotendeels door mensenhanden is gevormd: van prachtige natuurgebieden tot nieuwe wadden in het Markermeer.

Margriet

Stichting Theateralliantie - Mark Haddons internationale bestseller nu bewerkt door theatermaker Pieter Kramer

Het wereldberoemde boek ‘Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht’ (2003) van Mark Haddon is voor het eerst in het Nederlands bewerkt door Pieter Kramer.

de Volkskrant

Otolift Trapliften - Langer thuis blijven wonen dankzij een traplift

Zo lang mogelijk in je eigen huis blijven wonen. Dat is de wens van een ruime meerderheid van de 55-plussers. Ook als gezondheidsklachten er op latere leeftijd voor zorgen dat hun woning niet meer goed toegankelijk is.

de Volkskrant

Verasol - Door weer en wind: 4 voordelen van een vrijstaande tuinkamer

Middenin de tuin werken of relaxen, hoe leuk is dat? Met een vrijstaande tuinkamer, zoals te zien in ‘Weer verliefd op je huis’, heb je er een heerlijke extra ruimte bij. Volledig in het groen en lekker beschut in eigen tuin.

vtwonen

Stedelijk museum Breda - Van Bredase student naar wereldwijde top van modefotografie

Modefotograaf Sacha van Dorssen inspireert. Zowel haar prachtige foto’s als haar levensverhaal spreken tot de verbeelding. De unieke oeuvre-tentoonstelling Sacha!

de Volkskrant

UWV - Alles wat je móet weten over de definitieve berekening NOW

Werkgevers die vorig jaar in de periode maart-april-mei gebruik hebben gemaakt van de eerste aanvraagperiode NOW moeten uiterlijk 31 oktober aanstaande hun definitieve berekening aanvragen. Waarom is het zo belangrijk om het tijdig aan te vragen?

de Ondernemer

Koninklijke Defensiemusea - Avontuur is dichterbij dan je denkt

Wie dit leest, woont in een land waar we al 76 jaar in vrede en veiligheid leven. De vrouwen en mannen van de landmacht, luchtmacht, marine en de marechaussee zetten zich nog steeds elke dag in om dat zo te houden.

de Gelderlander

Aldi - Een geweldig kerstdiner hoeft niet duur te zijn

De dagen worden korter en de sfeerverlichting hangt in de straten, dat kan maar een ding betekenen: de feestdagen komen eraan! Dat zorgt ieder jaar weer voor veel vragen. Wat zetten we op tafel? Waar doen we onze boodschappen?

AD

Plus - Zo help je jouw buurt door boodschappen te doen

Al zeven jaar op rij krijgt PLUS het hoogste rapportcijfer voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) van de consument. De supermarktketen maakt flinke stappen op gebied van duurzaamheid. En dat gaat bij PLUS zeker niet alléén over een beter milieu.

NU.nl

Maggi - Heerlijk & simpel: fusillini met tomaat en aubergine

Heb je een keer behoefte aan een wat snellere pasta aan het einde van je dag, dan is dit recept ideaal! Deze vegetarische pasta met tomaat en aubergine tover je in 20 minuten op tafel en is gemaakt van ingrediënten die je waarschijnlijk al in huis hebt.

AD

Ludens kinderopvang - Wintertip voor het hele gezin: tijdens deze gratis wandeling ontdek je Utrecht Oost op haar mooist

Een tip om optimaal te genieten van onze mooie winterse stad: de (gratis!) Zonnen en Sterrenwandeling van Ludens kinderopvang en illustrator Jochem Coenen. Tijdens deze wandeling voor jonge én oudere kinderen ga je op zoek naar kerststerren- en zonnen in Utrecht Oost.

indebuurt

Cosmo - Cosmo past mbo-studies toerisme en vrije tijd aan op corona: ‘Ook nu is de kans op werk groot’

Corona legde de afgelopen tijd regelmatig de toerisme- en vrijetijdssectoren plat. Dat zorgde voor onzekerheid onder studenten die wellicht in die branches willen werken en onder hun ouders. Onnodig, blijkt uit onderzoek van Cosmo, ROC-opleider aan het Nova College.

indebuurt

Stadsmarketing Ijsselstein - De Grootste Kerstboom gaat weer aan! Dit is er allemaal te beleven in Winters IJsselstein

Het is bijna zover! Op zaterdag 11 december gaan de lichtjes van de Grootste Kerstboom van Nederland weer branden. Dat is het startsein voor het begin van de feestdagen in IJsselstein.

indebuurt

Garantplan - Het schilderwerk van je woning onderhouden? Zo heb je er geen omkijken naar!

Geen gedoe en geregel voor schilderwerk van je huis of bedrijfspand: hoe fijn is dat! Met een schilderabonnement van Garantplan wordt het namelijk allemaal voor je geregeld. De allerbeste vaklui werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en je spaart nog geld uit ook.

BN DeStem

Intratuin Halsteren - Compleet vernieuwd: de winkelbeleving van Intratuin Halsteren

Intratuin Halsteren is weer geopend! Plant- en tuinliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen. En met ruim 25.000m2 overdekt winkelplezier is er bij Intratuin Halsteren genoeg ruimte om rustig te winkelen.

BN DeStem

A-Leisure - Investeren in het nieuwe hotel- en wellnesscomplex in Roosendaal kan vanaf nu

A-Leisure Recreatiemakelaars trekt investeerders met de verkoop van 127 hotel appartementen in het nieuwe hotel- en wellnesscomplex Otium Leisure Resort Roosendaal. De verkoop is inmiddels gestart.

BN DeStem

Mgr. Frencken College - Uitdagend & modern vwo in Oosterhout

Zit je in groep 7 of 8 en verwacht je vwo-advies? Dan daagt het Frencken je uit! Wanneer je overtuigd voor vwo gaat heb je de keuze om in de brugklas te starten in de vwo-Topklas, waarin je met mede-vwo’ers zit en een extra uitdagend onderwijsprogramma volgt.

BN DeStem

Könst & Dunweg Uitvaartzorg - Een knallend afscheid

Het komt veel voor, dat nabestaanden de laatste wens(en) van hun dierbare niet kennen. Dit kan o.a. bij het vormgeven van de uitvaart onzekerheid geven. Want hoe moet het afscheid eruit gaan zien?

AD

De Reuselhoeve - Unieke vergaderlocatie De Reuselhoeve: volop ruimte in een prachtige omgeving

Per definitie is vergaderen niet de meest prikkelende invulling van een dag, maar als het in een prettige omgeving gebeurt kan een vergaderdag wel degelijk inspirerend, leuk en doeltreffend zijn.

Brabants Dagblad

Natuurbegraafplaats Huis ter Heide - “Natuurbegraven past voor mij perfect in dit gebied”

Sinds 1991 heeft Lex Querelle, coördinator natuurbeheer bij Natuurmonumenten (‘’zeg maar gewoon boswachter hoor’’, aldus Lex) zijn hart verpand aan natuurgebied Huis ter Heide. Samen met zijn gezin woonde hij zelfs nog een tijd in het jachthuis.

AD

This is Eindhoven - Wrap up the year in Eindhoven Tips

Van bijzondere boetiekjes tot designhotspots, en van fine dining tot gezellige stadsbrouwerijen: Eindhoven is de perfecte stad voor een citytrip of dagje shoppen. Of je nou het jaar goed wilt afsluiten of alvast een tripje voor volgend jaar plant: local guide Claudia van Schilt van Free Walking Tour

AD

Isala Zwolle - Werken bij Isala

Isala is de grootste werkgever in de regio. Ook is Isala het grootste topklinische ziekenhuis van Nederland. ‘Prachtig, maar het gaat niet om “groot”, zegt HR-manager Karina Koopman nuchter. ‘Het gaat er om wat jij je medewerkers biedt, dat je ze ziet als mensen en nooit als productiemiddelen.’

de Stentor

De Gouden Leeuw Groep- Genieten van je oude dag in je eigen omgeving

Ouderen willen steeds langer thuis blijven wonen en doen dit ook. De regering juicht dit toe. Het aantal locaties waar wonen met zorg mogelijk is, is met het verdwijnen van de verzorgingshuizen drastisch afgenomen.

de Stentor

Havic - Havic Kantoormeubelen wil met succesformule ook Duitsland veroveren

Een goede kantoorinrichting is een weerspiegeling van de visie en identiteit van een bedrijf: zo luidt het adagium van directeur Dries Wiendels van Havic Kantoormeubelen. Havic, met hoofdkantoor in Veghel, heeft het volledige traject in eigen hand.

de Ondernemer

Grieks verkeersbureau - Werken vanuit je vakantieadres nu meer een optie dan ooit

Tijdens de pandemie is thuis voor velen het nieuwe kantoor geworden. En in veel branches blijkt dit hartstikke goed te werken. Hierdoor is het digital-nomad-leven - werken waar en wanneer je wilt – voor veel Nederlanders ook ineens een optie geworden.

de Volkskrant

Libresse - Grote kans dat ook jij wilt overstappen op de menstruatieslip

De menstruatieslip is de nieuwste uitvinding in menstruatieland, bedoeld om het ons vrouwen makkelijker te maken als we ongesteld zijn. Je trekt de onderbroek ‘s ochtends uit de kast en hij vangt op wat er opgevangen moet worden. Hoe dat andere vrouwen bevalt, lees je hier.

Flair

De Bijenkorf - Vintage kleding en reparatieservice de Bijenkorf gaat voor een groene toekomst

Tuurlijk begint een beter milieu bij jezelf. Maar de slogan die in de jaren negentig door onze huiskamers galmde, wordt vaak ter discussie gesteld. Want zouden de grotere bedrijven ook niet eens goed naar hun ecologische voetafdruk moeten kijken? De Bijenkorf beseft dat ook.

Flow

Holland Immo Group - Geef uw vermogen comfort. Beleg in Nederlandse huurwoningen bij Holland Immo Group. Meer weten?

De Nederlandse huurwoningmarkt biedt kansen voor beleggers. Nederlandse huurwoningen zijn voor internationale, institutionele en particuliere beleggers al jaren een aantrekkelijk beleggerssegment vanwege de stabiele rendementen en het lage risicoprofiel.

Brabants Dagblad

Ventilatieland - Het belang van goede luchtkwaliteit en hoe je deze inzichtelijk maakt

De kans dat je besmet raakt met corona is binnen vele malen groter dan buiten. Niet voor niets is ventileren de nieuwste maatregel in de strijd tegen corona.

AD

PIN Voorschot - Mkb-ondernemer valt voor aandacht PIN Voorschot

Wanneer werken niet als werken voelt en je het ontvangen van klanten beschouwt als gasten die bij je thuis komen, weet je dat je als ondernemer het juiste pad bewandelt. Ricardo Kruijskamp kan daarover meepraten.

de Ondernemer

Nuvanwerknaarwerk - Nu van Werk naar Werk neemt vaste contracten over

Stel, je hebt een werknemer die niet echt meer op zijn plek zit bij jouw bedrijf. Eigenlijk zou je daar afscheid van willen nemen, maar dat gaat niet zomaar. Die werknemer zou ook wel weg willen, maar doet dat niet zo snel.

de Ondernemer

VBO, vereniging van makelaars en taxateurs - Let op: verplicht label C voor jouw bedrijfspand

Vanaf 1 januari 2023 is energielabel C verplicht voor de meeste kantoorgebouwen in Nederland. Voldoe jij op die datum (nog) niet aan de eisen? Dan moet je mogelijk de kantoordeuren sluiten.

de Ondernemer

CUVO - Duidelijkheid over uitvaartkosten

Eén ding weten we zeker in het leven: op een bepaald moment, hopelijk na een lang en gelukkig leven, zullen we sterven. Hoe onverwachts de dood soms ook om de hoek komt kijken, u kunt bij leven al een en ander voorbereiden.

AD

Rijksmuseum - ‘Een indringende tentoonstelling, om stil van te worden’

Het slavernijverleden is een onderdeel van Nederland waarover tot op heden gediscussieerd wordt. Met een periode van 250 jaar maakt de slavernij namelijk een onlosmakelijk onderdeel uit van onze geschiedenis.

AD

ANWB - Met ANWB Fiets Lease hoef je je nooit meer zorgen te maken over de fiets van je tiener

“Kun je me komen halen? Mijn fiets is kapot.” Klinkt dit telefoontje jou vertrouwd in de oren als ouder van een tiener? Ze fietsen door weer en wind naar de middelbare school en dat kan bij lange afstanden soms best pittig zijn.

AD

Omoda - Bij Omoda shop je vanaf nu je complete outfit

Het Zeeuwse familiebedrijf Omoda dat bekend is door hun succesvolle schoenenwinkels en verschillende internationale webshops, zet een nieuwe stap: vanaf nu kun je hier ook terecht voor dames- en herenkleding.

Eindhovens Dagblad

Esco Vloeren-Import - Nieuwsgierig naar dé vloer trends 2022?

De herfst is in volle gang en dat betekent dat het nieuwe jaar ook steeds dichterbij komt. Je zit misschien nog te genieten van een najaarszonnetje, maar wij blikken alvast vooruit op de vloertrends voor volgend jaar.

Eindhovens Dagblad

Thermen Berendonck - Ervaar hier de magie van het Oosten en kom helemaal tot rust

De betovering van India of de magie van Marrakech, je voelt het overal in Thermen Berendonck. En dat is niet vreemd, want alles wat je ziet, beleeft en ervaart is geïnspireerd op de bijzondere culturen, unieke levenswijzen én pure ambachten.

AD

PAX - PAX geeft oorlogsslachtoffers in Colombia een stem

Een wereld zonder oorlog en geweld. Het lijkt een droom, maar PAX geeft nooit op. PAX is dé vredesorganisatie van Nederland en zet zich wereldwijd in voor de bescherming van burgers en de beëindiging van gewapend geweld.

AD

Dimehouse - Shop nu voordelig de laatste interieurtrends

De zomer is voorbij en de herfst is begonnen. Hoogste tijd om je huis gezelliger te maken en om te toveren naar een duurzame, stressvrije maar sfeervolle zone. Dat kan allemaal zo voordelig mogelijk bij Dimehouse.

AD

Piet Klerkx - 3 redenen om dit najaar je interieur knusser te maken

De dagen worden korter en kouder, maar met een beetje geluk (en moeite) wordt het binnen een stuk warmer en gezelliger. De herfst is het moment om de boel binnen knus en comfortabel te maken.

AD

Frans bureau voor toerisme - Het Jura-gebergte: sportief of relaxed in Frankrijk

Het Jura-gebergte is een overkoepeling van de departementen Ain, Doubs en Jura. De verscheidenheid aan landschappen en de rijke geschiedenis maken van de Jura een verrassend veelzijdige vakantiebestemming.

Eindhovens Dagblad

Artsen zonder grenzen - Medische zorg hard nodig voor mensen in Haïti

Een tekort aan medische zorg kan grote gevolgen hebben. Zonder zorg ligt alles stil. Dat geldt voor ons in Nederland, maar al helemaal voor mensen in ernstige noodsituaties. In Haïti bijvoorbeeld waar mensen afgelopen zomer zijn getroffen door een aardbeving.

de Volkskrant

Löwik Wonen & Slapen - Hier vind je inspiratie voor de mooiste feesttafel

Benieuwd naar de nieuwste woontrends van 2022? Op www.lowikmeubelen.nl krijg je vast een voorproefje en kun je heel veel meubelen en woonaccessoires direct uit voorraad bestellen.

Tubantia

Monuta - ‘Het helpt voor de rouwverwerking’, bespreek vrijblijvend jouw wensen met Monuta Bakker

Soms vragen nabestaanden zich na het afscheid af of ze de juiste keuzes hebben gemaakt. Was dit hoe hun dierbare het ook zou willen? Daarom is het belangrijk om wensen van tevoren te bespreken. Zo weten nabestaanden dat ze het goed hebben gedaan.

AD

Onderwijsbeurs Zuid - Maak een bliksemstart met je studiekeuze op Onderwijsbeurs Zuid. Ontdek de opleiding van je dromen!

Twijfel je over je studiekeuze? Of heb je nog geen idee wat je volgende opleiding gaat worden? Op 24 en 25 september kom je tijdens Onderwijsbeurs Zuid een stuk verder met je studiekeuze, als mbo-instellingen, leerwerkbedrijven, hbo’s en universiteiten zich presenteren in Veldhoven.

AD

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven - Biedt jouw bedrijf mbo’ers al een stageplek of leerbaan?

Vakmensen met een mbo-opleiding zijn keihard nodig. Verpleegkundigen, chauffeurs of installateurs: we kunnen gewoonweg niet zonder. Deze mensen zorgen straks voor genoeg handen aan het ziekenhuisbed, of leggen onze zonnepanelen voor een duurzame toekomst. Jouw bedrijf kan hen daarbij helpen!

AD

Slaapboulevard Kwakernaat - 4 tips om jouw slaap te verbeteren

Winter: wat is het heerlijk om in deze tijd van het jaar na een lange dag ’s avonds in je warme bed te duiken. Toch gaat het slapen tijdens de donkere maanden niet altijd even gemakkelijk. Helaas kunnen de kou, een verstoord slaapritme en andere factoren resulteren in een slechte(re) nachtrust.

AD

TUI - Fair travel, (h)eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Reizen maakt je wereld groter en het verruimt je blik. Om volgende generaties ook te laten genieten van al het moois op deze wereld, is het belangrijk dat we bewust reizen. Daarom introduceert TUI Fair Travel; een pakketreis waarmee je bijdraagt aan een eerlijke vakantie met een positieve impact.

AD

Ziggo - Business Scan: binnen 5 minuten zien hoe je digitaal kunt innoveren

De coronacrisis heeft ook in het MKB de digitalisering versneld. Retailers openen webshops, thuiswerken is de norm en ondernemers gaan op zoek naar de beste manier om digitaal klanten te vinden en behouden.

de Ondernemer

American Express - Vedder & Vedder: niet erg om soms schattig gevonden te worden

Succesvol ondernemen vergt flexibiliteit en veerkracht, om altijd kansen te zien en te benutten, onder uiteenlopende omstandigheden.

de Ondernemer

Otrium - Met dit nieuwe filter krijg je inzicht in de duurzaamheid van modemerken bij Otrium

De online fashion outlet Otrium, kondigt een samenwerking aan met Good On You. Dit is ‘s werelds meest toonaangevende platform voor duurzaamheid beoordelingen van modemerken. Zo krijg je inzicht in welke merken zich extra inzetten voor duurzaamheid.

Het Parool

Pink lady - “Om je tanden in te zetten, zo lekker”

Chefkok Alain Caron noemt zichzelf een echte fan van een appeltje tussendoor, tijdens zijn rondje door de stad of wandelend van de ene leverancier naar de andere. “Zo lekker gemakkelijk,” licht hij toe. “En je weet wat ze zeggen: one apple a day…...

de Volkskrant

Gira - Geef je interieur een upgrade met deze kleine aanpassing

Je hoeft echt niet de hele huisraad te vervangen voor een stijlvolle upgrade van je interieur. De sleutel tot een subtiele makeover zit ‘m in een onderschat maar essentieel designelement dat elke ruimte meteen jouw persoonlijke touch geeft.

AD

Greenpeace - De aarde warmt steeds meer op: wat zijn de gevolgen?

Extremere weersomstandigheden, mislukte oogsten, zeespiegelstijging en uitstervende planten- en diersoorten: klimaatverandering heeft grote gevolgen voor mens en natuur. Toch speuren oliegiganten nog naar nieuwe voorraden olie – tot in de meest kwetsbare natuurgebieden.

Trouw

Samsung - De ultieme tablet voor werk én ontspanning

De lat ligt hoog qua tablets. We willen krachtpatsers in een elegant, strak jasje. Maar minstens zo belangrijk is dat de tablet anno 2021 van alle markten thuis moet zijn. De beste tablet is multifunctioneel: inzetbaar als werkpaard en als entertainmentmachine.

AD

Zorg en zekerheid - Goed in je vel zitten? Deze vier pijlers zijn essentieel

Zou het niet mooi zijn als de zorg verder zou kijken dan ziek of niet ziek zijn? Goed in je vel zitten gaat namelijk veel verder. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor preventie in plaats van alleen voor medische zorg. Landelijk maar ook regionaal gebeurt er veel om welzijn te bevorderen.

AD

Honda Jazz - Ontdek wegen naar geluk met de nieuwe Honda Jazz

Geluk is voor iedereen wat anders. Een vlinder die voorbij fladdert op een mooie voorjaarsdag, de geur na een zomerse regenbui of een rustige snelweg voor je terwijl net je favoriete liedje inzet op de radio. Geluk is voelen dat het goed zit, als simpelweg alles klopt.

AD

Save the children - Miljoenen kinderen vrezen voor ernstige honger

Noho is vijf. Hij woont in Zimbabwe. Door de aanhoudende droogte zijn de oogsten in zijn regio mislukt. Er dreigt een ernstige hongersnood in het dorp waar hij met zijn ouders en grootouders woont.

AD

Franciscus Gasthuis & Vlietland - Je bent nooit uitgeleerd binnen Franciscus Gasthuis & Vlietland

Goed voor jezelf zorgen, op jezelf kunnen vertrouwen, maar ook vertrouwen hebben in de ander én in de organisatie. Daarom investeert Franciscus Gasthuis & Vlietland in goed werkgeverschap, zodat jij met plezier en passie je werk kunt doen.

AD

Peugeot - Extra voordelig het nieuwe jaar in

Je kunt nu het nieuwe jaar al sneller en voordeliger beginnen dan je denkt. Vanaf 3 januari kom je in aanmerking om subsidie te ontvangen bij aanschaf van een elektrische auto. Hierdoor wordt elektrisch rijden een stuk goedkoper.

AD

Salesforce - Dankzij data klanten met huidproblemen nóg beter helpen: zo doet Paula's Choice het

Klanten de beste service verlenen aan de hand van slimme data pakt goed uit voor Paula’s Choice skincare. Datagedreven ondernemen zorgt in Europa voor een flinke groei van het in Seattle (VS) opgerichte bedrijf dat gespecialiseerd is in huidverzorging.

de Ondernemer

Voedingscentrum - Stapje voor stapje gezonder en duurzamer eten: hoe pak je dat aan?

Veel mensen willen gezonder en duurzamer eten. Dat is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor het milieu. Hoe pak je dat aan? Er zijn namelijk veel verschillende geluiden te horen. Bovendien is het niet makkelijk om je gewoontes te veranderen.

AD

Vereniging eigen huis - Verduurzamen als VvE? Trap niet in deze valkuilen!

Het verduurzamen van een appartementencomplex kan voor een Vereniging van Eigenaars (VvE) een behoorlijke klus zijn. Daarom geven experts van Vereniging Eigen Huis op woensdag 26 januari tips en informatie in een gratis webinar.

AD

CEWE - De Flashback Foto van Luna

Luna Lourens (23) heeft een hechte band met haar bonusmoeder Charlotte. Maar toen ze op zoek ging naar een foto van hen samen, kon ze die maar moeilijk vinden. Daarom is ze extra blij met deze foto, met haar broertjes en zusje erbij.

AD

QWIC - Nederlandse e-bike neemt het op tegen de auto

Is er een serieus alternatief voor de auto en het openbaar vervoer? Bij QWIC vinden ze van wel: de elektrische fiets. Dit op en top Nederlandse merk maakt al 15 jaar hippe e-bikes voor de groene, duurzame en autovrije stad van de toekomst.

AD

Hoppenbrouwers - Dit moet je nu weten over de energietransitie

Weg met fossiele brandstoffen. In 2050 gebruiken we alleen nog duurzame en CO2-neutrale energiebronnen en blijven we binnen de grenzen van onze planeet. Dat is het doel van de energietransitie. Een mooi streven, maar het vereist ook veel veranderingen.

AD

Kieskeurig - Met deze tips scoor je deze ‘Black november’ de beste deals

November is weer aangebroken en dat betekent voor veel winkeliers en consumenten een maand vol doldwaze acties. De actiemaand begint met Singles’ Day op 11 november en heeft ook nog Black Friday en Cyber Monday in petto.

AD

Campina - De Starters op de roeibaan: wie houdt het hoofd boven water?

Tijdens de Olympische Spelen is een sterke start essentieel. Ook op de roeibaan. Wat komt er kijken bij een zo snel mogelijke start? De Starters (Steven Brunswijk, Klaas van der Eerden en Céline van Gerner) onderzoeken samen met Campina welk krachtontbijt de sleutel tot succes is.

AD

Tempur - De wetenschap van diep slapen

25 procent van alle Nederlanders heeft een slaapprobleem: moeite met in slaap kunnen komen, slecht doorslapen of juist heel vroeg wakker worden. Het is niet alleen frustrerend, maar leidt ook tot vermoeidheid en matig functioneren overdag.

AD

Interpolis - Tips om de kans op autodiefstal te verkleinen

Ondanks alle moderne beveiligingen van tegenwoordig, komt autodiefstal vaker voor dan je denkt. In ons land wordt er elk anderhalf uur een auto gestolen. Nederland staat zelfs in de top tien van Europese landen waar de meeste auto’s worden gestolen.

Ouders van Nu

T-Mobile - Hoe je bedrijf, juist nu, kan groeien met digitale transformatie

Tijdens de coronacrisis ervaren we digitale transformatie op steroïden: ook opa en oma zijn digitaal gegaan. Maar hoe zet je digitale transformatie in om te groeien met je bedrijf? Hoe kun je er klanten beter mee bedienen en hoe zorg je voor de ideale mix tussen online en offline?

AD

Maggi - Twee vliegen in een klap: een quiche is lekker als avondmaaltijd en lunch

Deze quiche met knapperige bladerdeegkorst vol met groenten en kip is het ideale recept om eerder te bereiden. Naast dat het gezellig staat op tafel, is het ook een fijn recept om voor veel mensen te maken.

AD

Coca Cola Topo Chico - Dit is het nieuwe zomerdrankje van 2021

Grote kans dat je deze zomer van een nieuw favoriet drankje geniet, samen met je vrienden. Hard seltzers zijn razend populair in de VS en Latijns-Amerika en slaan ook in Nederland aan. Wat is het precies en hoe smaakt het?

AD

ING - 7 slimme trucs om een buffer op te bouwen

Een wasmachine die het begeeft, je telefoon die een nieuw scherm nodig heeft of die torenhoge tandartsrekening. Het zijn onverwachte uitgaven waar lang niet iedereen genoeg budget voor heeft. Hoe zorg je dat je zulke financiële klappen op kunt vangen? Zeven tips om een reservepotje bij elkaar te spa

AD

EZK - Brenda vervangt vlees door peulvruchten: “Ook mijn man en kinderen vinden het lekker”

Met kritische jonge kinderen en een man die dol is op vlees, was het voor Brenda Kluijver (41) best een dingetje om grotendeels vegetarisch te gaan koken. Intussen is het hele gezin gewend aan de gerechten waarin peulvruchten en noten de hoofdrol spelen.

Libelle

ING - Even sparren met… Won Yip: zo verleid je klanten

Met een uitgebreider assortiment bestaande klanten verleiden om meer te kopen én nieuwe klanten binnenhalen: voor die uitdaging staat Roy Kusters (45), eigenaar van Slagerij Kusters. De winkel wordt twee keer zo groot, er komt een nieuwe productieloods en de Limburger wil een tweede foodtruck.

NU.nl

KIA - ‘Groot ondernemen is klein kijken’

Je kunt het opdoen door op nieuwe plekken te komen, door een indrukwekkende gebeurtenis of misschien wel door een simpele melodie: inspiratie. Het is voor iedereen anders, maar het staat vast dat je het nodig hebt om tot ideeën te komen.

de Ondernemer

ING - Er is meer dan de laagste rente: zo vind je de perfecte hypotheek

Huis gekocht? Of verbouwingsplannen? Of wil je je woonlasten naar beneden krijgen? Tijd om je in hypotheken te verdiepen. De laagste rente klinkt leuk, maar check ook deze zes punten als je lange tijd zorgeloos en voordelig wilt blijven lenen.

AD

Centraal beheer - Binnenkijken in een duurzaam miniatuur Zaans huis

Gert-Jan en Elske kochten drie jaar geleden dit miniatuur monument. Het was slecht onderhouden en ze wisten meteen dat er veel werk in zou gaan zitten. Nu drie jaar later is het nog niet klaar, maar de basis staat en hoe.

Trouw

Visa - GYS Utrecht verbreedt businessmodel en start ‘dark kitchen’

De crisis was een vloek, maar ergens ook een zegen voor Gijs Werschkull. Met lef, creativiteit en investeringen uit eigen middelen vernieuwde hij zijn businessmodel en kwam er sterker uit. Een ‘dark kitchen’ is de volgende stap. Visa ondersteunt lokale ondernemers. Benieuwd? Lees dan meer.

AD
Preview
  • Viewer
  • Viewer

bol.com - Isabelle wint finale en is ‘Grootste interieurtalent van Nederland & België’

In de grote finale van het tv-programma ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ gingen de finalisten Isabelle en Kim de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel ‘Grootste interieurtalent van Nederland en België’ te bemachtigen. De twee laatste kandidaten, uit België en Nederland, haalden alles ui

AD
Preview
  • Viewer
  • Viewer

Albert Heijn - Met deze stap maak je al minder impact op het milieu

Om de wereld beter achter te laten, mag plastic niet in het milieu terechtkomen. Hoewel minder verpakkingsmateriaal gebruiken daarbij een logische stap is, kan een plastic verpakking ook een rol spelen in het verminderen van voedselverspilling.

AD

Zilveren Kruis - 6 tips voor een gezonde werkomgeving

Een gezonde werkomgeving maakt medewerkers gelukkiger en productiever. Waar er ook gewerkt wordt, thuis of op kantoor, bepaalde tips kunnen je werkplek een stuk fijner maken.

NU.nl
Preview
  • Viewer
  • Viewer

LG - TRANSFORMEER JE HUISKAMER TOT BIOSCOOP

NET ALS IN DE FILM… Voor de sublieme filmervaring (een combinatie van groots beeld en groots geluid) hoef je anno 2021 niet meer de deur uit. Rol de rode loper uit voor het perfecte scherm en soundbar, en jouw huiskamer kan zich meten met de beste bioscoopzaal.

AD

Airbnb - ''Kwalitatief toerisme voegt echt iets toe aan de stad''

In hartje centrum van Amsterdam woont Karin. Ze schrijft kookboeken en werkt bij het wereldberoemde restaurant Toscanini. In dit restaurant in de Jordaan komen zowel toeristen als locals om elkaar te ontmoeten. Karin kan enorm genieten van de samenkomst van culturen en nationaliteiten.

AD