Zichtbaar tijdens de Vierdaagse: crossmediale mediapakketten

Op welke manier breng je jouw onderneming onder de aandacht tijdens de Vierdaagse? Speel in op dit evenement en vang de aandacht van 381 duizend bezoekers én geïnteresseerden uit heel Nederland. Vergroot je zichtbaarheid met één van onze 3 speciale crossmediale Vierdaagse-pakketten.

Welk pakket past bij jou?

Ondernemer Bas Neienhuijsen focust op de Vierdaagsefeesten

Hoe kun je als ondernemer profiteren van de Vierdaagse? Bas Neienhuijsen pakt het groots aan. Sinds 2009 is ‘zijn’ Faberplein een officieel Vierdaagseplein en het epicentrum van zijn horeca-ondernemingen. Bas vertelt meer over het succes van het Vierdaagseplein. En laat zien hoe je als ondernemer kunt profiteren van de Vierdaagse.

Lees het interview

Vergroot je lokale en regionale zichtbaarheid

Ondernemers in Nijmegen en omgeving: grijp de Vierdaagse aan om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten! Wees zichtbaar voor én tijdens het evenement, laat van je horen. Zo krijgen wandelaars en feestvierders uit de regio en daarbuiten volop gelegenheid om met jouw producten en diensten kennis te maken.

Hoe pak je dit effectief aan? We laten je zien hoe je dit doet met praktische tips, inzicht in Vierdaagsecijfers én het verhaal van een Nijmeegse ondernemer.

Vierdaagse-feesten: de cijfers en inzichten

Tijdens de Vierdaagse kun je als ondernemer een groot aantal potentiële klanten bereiken. Maar wat zijn de concrete cijfers? Op wie kun je jouw pijlen richten en via welke media bereik je hen? Doe je voordeel met dit artikel vol cijfers en feiten en zet deze kennis in om jouw onderneming onder de aandacht te brengen.

Naar de cijfers

Benut de kansen van de Nijmeegse Vierdaagse

De Vierdaagse brengt ieder jaar ruim 400.000 wandelaars én feestvierders op de been. Voor jouw onderneming betekent dit: een grote groep potentiële klanten die zich goedgemutst in de Nijmeegse gezelligheid stort. Volop kansen om je zichtbaarheid een boost te geven.

Doe je voordeel met deze 5 tips

Lokale, regionale of landelijke aandacht

Voor wie wil jij zichtbaar zijn? Voor je plaatsgenoten, in de regio of door heel Nederland? DPG Media weet op welke platformen, nieuwssites en kranten jij jouw verhaal succesvol kunt delen.

 

Meer weten?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze media-adviseurs. Zij laten je zien hoe je jouw zichtbaarheid vergroot. En welke kanalen je kunt inzetten voor een effectieve campagne.

Contact

Contact

Kom in contact met onze specialisten voor meer (vrijblijvende) informatie over onze mogelijkheden voor jou.

Kom in contact
Adverteren

Adverteren

Start vandaag nog met adverteren om je klanten te vertellen over jouw producten en/of diensten.

Direct adverteren