Wil jij van je hobby je baan maken?
Wil jij samenwerken met een jong, gedreven en dynamisch team, waarin je genoeg ruimte krijgt voor creativiteit en eigen ontwikkeling? Dat kan bij ons!

Wij zijn MyChannels, hèt door influencers en persoonlijkheden gedreven video platform. Wij verbinden het publiek, makers en merken aan elkaar door onderscheidende video’s te maken. Geen TV, Youtube of Netflix, maar mooie verhalen, content die je wilt consumeren en je aandacht trekken. Dit geldt ook voor onze branded content tak waar we branded entertainment maken voor verscheidene merken die bij DPG Media adverteren. Nieuwsgierig naar wat we doen?

Kijk op:
www.ad.nl/video
www.mychannels.com

Wil jij graag deel uitmaken van MyChannels en een concrete bijdrage leveren aan de online video’s van het grootste mediabedrijf van Nederland? Check dan onze vacatures!

Quinten Popma Concept Developer

Werken bij MyChannels geeft mij de ruimte om te ontdekken waar mijn kracht ligt in de wonderlijke diverse wereld van video maken.

Melanie Hoffman Editor / Motion Graphic Designer

There's crazy and then there's MyChannels.

Robert Bouwer Frontend Developer

MyChannels werk je met bekende merken en lever je werk waar je trots op mag zijn.

Hilde Wolthuizen Contentmanager

Werken in een jong inspirerend team waar alles mogelijk is.

Marieke Brouwer Content Manager

Er bestaat niets leukers dan werken in een jong, creatief team waarbij je met z’n allen werkt aan de mooiste formats en video’s.

Contact
Ben je geïnteresseerd om bij ons te werken of heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Contacteer ons dan via het sollicitatieformulier, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.