Business, media én sport komen samen in dit netwerkevent tijdens De Week van de Ondernemer. Hoe zorgt inzicht in data ervoor dat jouw bedrijf beter wordt?  Dagvoorzitter Robert van den Ham (De Ondernemer) gaat met een aantal gasten in gesprek over data.
Het event wordt gehouden op 18 november 2021 van 16.00 – 18.30 uur bij PSV in Eindhoven.

Programma:
Wij ontvangen u graag vanaf 16.00 uur in Eetcafé De Verlenging in het Philips Stadion. Om 16.30 uur start het tafelgesprek waarin de gasten de rol, mogelijkheden en het belang van data in het bedrijfsleven bespreken.

16.00 uur          ontvangst bij PSV
16.30 uur          start tafelgesprek
17.30 uur          netwerkborrel
18.30 uur         einde

 

Sprekers aan tafel:

Host: Robert van den Ham (Hoofdredacteur De Ondernemer)

Job van den Berg – DPG Media
Job is bij DPG Media verantwoordelijk voor de B2B datastrategie. Zijn doel is om impact te maken met data. Omdat bedrijven steeds meer eigen data verzamelen en ‚Äėdata driven‚Äô werken, is de juiste inzet en interpretatie van data nog belangrijker geworden. Job komt met concrete handvatten en laat zien hoe je met relatief weinig tijd en budget al grote stappen kunt zetten.

Sabi Tolou – Sendcloud
Sabi Tolou is een van de oprichters van Sendcloud, een bedrijf dat de software ontwikkelt die de koppeling maakt tussen webshops en vervoerders. In minder dan tien jaar is Sendcloud uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 300 medewerkers die ruim 23.000 klanten bedienen in meerdere landen. Daarmee behoort het tot een van de snelstgroeiende techbedrijven van Nederland.

Ruud van Elk – PSV
Ruud van Elk is Head of Sport Science and Analytics en mede co√∂rdinator van PSV’s Fieldlab Voetbal. Hierin werkt de club samen met universiteiten en bedrijven om innovatieve sporttechnologie√ęn en -diensten zo dicht mogelijk bij de sport te ontwikkelen. Ruud heeft als gastdocent gesproken op meerdere universiteiten, clubs en bedrijven, zoals Harvard University, FC Barcelona en de KNVB.

Schrijf je nu in

Vul onderstaand formulier in en reserveer jouw plek.