Maak een vliegende start met DPG Media

Je bent net je eigen bedrijf begonnen. Gefeliciteerd! Daar komen veel uitdagingen bij kijken. Eén van die uitdagingen is natuurlijk om te zorgen dat je opvalt bij jouw doelgroep. Je klanten moeten je weten te vinden, ze moeten je naam leren kennen en ze moeten weten waar je voor staat. Weet jij al hoe je jouw aanbod heel gericht bij je doelgroep krijgt?

DPG Media helpt je graag een vliegende start te maken. Daarom bieden wij je een opvallend podium om jouw onderneming te presenteren aan de wereld. Wij bieden een groot aantal producten waarmee jij jezelf kunt laten zien. Wil je bijvoorbeeld landelijke aandacht met een online banner op ad.nl? Ga je voor branded content in een regionale krant als Eindhovens dagblad? Of wil je heel lokaal jezelf in de schijnwerpers zetten met een bedrijfspagina op indebuurt.nl?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Teveel keuzes en weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij helpen je er graag bij tijdens een persoonlijk gesprek.

Wij zijn DPG Media

In het kort

Bereik, raak en verleid jouw klant via onze media. Of dat nu landelijk, regionaal of juist bij jou in de buurt is. Adverteren doe je bij de DPG Media!

Naar ons portfolio

De beste in kwaliteit

Je kent vast onze landelijke nieuwsmerken, zoals AD, de Volkskrant, Trouw en Het Parool. Maar ook in alle regio’s en online zijn onze diverse¬†merken goed vertegenwoordigd. Denk hierbij aan merken als Tubantia, De Gelderlander, PZC, De Ondernemer, NationaleVacaturebank.nl, Tweakers.nl, Independer.nl, Autotrack.nl, IndeBuurt en Qmusic.
Het bereik van onze media is groot. Wij bereiken jou doelgroep, waar die zich ook bevindt. Richt jij je op heel Nederland of ga je voor een gerichte benadering in jouw provincie of zelfs in jouw stad? Alles is mogelijk!

Whitepaper: ‚ÄėZo maak je een creatieve advertentie‚Äô

Een advertentie moet eruit springen, aandacht vasthouden én jouw doel bereiken. Want je wilt in beeld komen bij je doelgroep. En jouw aanbod of organisatie onder de aandacht brengen. Ontdek hoe je een succesvolle advertentie vormgeeft: doe je voordeel met dit whitepaper vol tips.

Download het whitepaper

DPG Media Insights

DPG Media Insights

DPG Media Insights

Onze innovatieve (en gratis) online adverteertool helpt je bij de belangrijkste onderdelen van on- en offline adverteren: de juiste doelgroep aanspreken met een opvallende advertentie en een heldere boodschap.

MarktMonitor

MarktMonitor

Ontdek waar je (potenti√ęle) klanten zich bevinden, hoe je het doet ten opzichte van de concurrentie en op welke manier je mensen in jouw regio kunt bereiken.

DoelgroepSelector

DoelgroepSelector

Kies wie je wilt bereiken en waar je wilt adverteren, dan krijg je automatisch een overzicht van de meest geschikte on- en offline media van DPG Media.

AdvertentieAssistent

AdvertentieAssistent

Maak online je advertentie op en meet meteen zijn creatieve kracht. Zo zorg je voor opvallende content met een aansprekend verhaal en duidelijke boodschap.

Nieuwsgierig?

Weten welke van onze mogelijkheden passen bij jouw doelstellingen? Neem vandaag nog contact op met één van onze media-adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Contact

Contact

Kom in contact met onze specialisten voor meer (vrijblijvende) informatie over onze mogelijkheden voor jou.

Kom in contact
Adverteren

Adverteren

Start vandaag nog met adverteren om je klanten te vertellen over jouw producten en/of diensten.

Direct adverteren