Unieke zomeractie: Xtra voordelig, Xtra bereik

Hoe zorg je dat jouw doelgroep deze zomer niet meer om je heen kan? Laat jouw advertentie opvallen in de krant én online. Met de XtraLocal-zomeractie!
Adverteer met een 1/4 pagina in een huis-aan-huiskrant naar jouw keuze en wij verspreiden deze advertentie ook een week lang online op de favoriete nieuwssites van je doelgroep én op Reclamefolder.nl. Zo krijg jij dus Xtra voordelig, heel veel Xtra bereik op één advertentie. Dat is het effect van XtraLocal.

 

Laat jouw zomerse aanbieding opvallen in de zomerkrant

Onze redacties werken momenteel aan speciale zomerkranten met vele stralende onderwerpen. Denk aan tips voor gezellige barbecueavonden en toffe festivals. Maar ook artikelen over hippe fashionitems, de beste hotspots, lekkere recepten en nog veel meer. Een goede redactionele omgeving voor jouw zomeraanbieding. Deze huis-aan-huiskranten worden in week 27 bij je doelgroep geleverd. Wil jij ook zichtbaar zijn tussen deze artikelen? Maak dan snel gebruik van dit aanbod.

5 redenen om mee te doen met deze zomeractie

5 redenen om mee te doen met deze zomeractie

95% van je doelgroep is thuis deze zomer.

Bereik je doelgroep met de huis-aan-huiskranten én online via bijvoorbeeld mobiel of laptop.

Wij verzorgen de opmaak van je online banners.

Adverteren is Xtra voordelig en je krijgt Xtra bereik.

In week 27 kan jouw zomerse aanbieding tussen onze artikelen staan in de speciale zomerkranten.

Adoptimize Mobile-zomeractie

Wil je nog meer aandacht voor jouw onderneming? Vergroot dan jouw zichtbaarheid op mobiele telefoons. In de zomer neemt het gebruik van de laptop af en van de smartphone toe. Festivals, barbecues en gezellige buitenactiviteiten, jij kunt erbij zijn met onze Adoptimize Mobile-zomeractie. Lanceer nu een bannercampagne en ontvangt tot wel 30% extra impressies gratis!

XtraLocal-zomeractie

Adverteer met een 1/4 pagina in de huis-en-huiskrant en krijg een week lang extra online aandacht.

Maak direct gebruik van de XtraLocal-zomeractie.

Meer informatie

Mobile-zomeractie

Maak een bannercampagne gericht op mobiele gebruikers en ontvang tot 30% meer impressies!

Maak direct gebruik van de Mobile-zomeractie.

Meer informatie

Contact

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze media-adviseurs. Zij laten je zien hou je jouw onderneming lokaal en regionaal onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.