We leven in een tijdperk waarin trends, technologie, consumenten en het medialandschap zo snel veranderen dat veel bedrijven het niet meer kunnen bijbenen. Het is een tijdperk van aanpassen of uitsterven. En dit geldt dus ook voor jou als ondernemer. Wat moet jij doen om op te vallen en wat vooral niet?

 

Tijdens Digital Wake-Up Almelo neemt Cor Hospes, expert contentmarketing, je mee op een enerverende reis vol scherpzinnige observaties over het veranderende medialandschap en de rol van social media hierin. Aansluitend ontrafelt gastheer Robert van der Ham de geheimen achter de snelle online groei van Kees Smit Tuinmeubelen met eigenaar Henk Smit en van Heracles Almelo met manager marketing en communicatie, Bas Wolters.

 

Geef je business een boost

Kom op vrijdag 15 november naar Digital Wake-Up Almelo en wissel ervaringen uit met meer ondernemers uit de regio die, net als jij, hun online groei een impuls willen geven.
Meld je direct aan!

 

Digital Wake-Up is een initiatief van Heracles Almelo, IKT Twente en DPG Media.

Het programma

7.30 uur: Het ontbijt staat voor je klaar.
8.00 uur: Start van de inspiratiesessie met Robert van den Ham, hoofdredacteur van De Ondernemer en Bas Wolters, manager marketing en communicatie Heracles Almelo.
8.25 uur: Expert Cor Hospes neemt je mee op enerverende reis die tintelt van creativiteit.
9.25 uur: Topondernemer Henk Smit, algemeen directeur van Kees Smit Tuinmeubelen, verklapt hoe zijn bedrijf online als een speer is gegroeid.
10.00 uur: Volledig geïnspireerd kun je weer aan het werk.

Praktische informatie

Op vrijdag 15 november staat er vanaf 7:30 uur een heerlijk ontbijt voor je klaar bij Erve Asito. Om 8:00 uur start de inspiratiesessie. Je kunt gratis parkeren in de directe omgeving van het stadion.