We leven in een tijdperk waarin trends, technologie, consumenten en het medialandschap zo snel veranderen dat veel bedrijven het niet meer kunnen bijbenen. Het is een tijdperk van aanpassen of uitsterven. En dit geldt dus ook voor jou als ondernemer. Wat moet jij doen om op te vallen en wat vooral niet?

 

Tijdens Digital Wake-Up Rotterdam neemt Cor Hospes, expert contentmarketing, je mee op een enerverende reis vol scherpzinnige observaties over het veranderende medialandschap en de rol van social media hierin. Aansluitend ontrafelt gastheer Robert van der Ham de geheimen achter de snelle groei van het imperium van toponderneemster Nikkie Plessen.

 

Geef je business een boost

Kom op woensdag 6 november naar Digital Wake-Up Rotterdam en wissel ervaringen uit met meer ondernemers uit de regio die, net als jij, hun online groei een impuls willen geven.
Meld je direct aan!

 

Digital Wake-Up is een initiatief van Feyenoord Business Club en DPG Media.

 

Feyenoord Business Club

Het programma

8.30 uur: Er staat een heerlijk ontbijt voor je klaar.
9.00 uur: Start van de inspiratiesessie met Robert van den Ham, hoofdredacteur van De Ondernemer en Cor Hospes, expert contentmarketing.
10.00 uur: Tweede helft van de inspiratiesessie over de succesvolle digitale stappen van toponderneemster Nikkie Plessen.
10.30 uur: Volledig geïnspireerd kun je weer aan het werk.

Meld je aan

Op woensdag 6 november staat er vanaf 8:30 uur een heerlijk ontbijt voor je klaar in De Kuip. Om 9:00 uur starten we met de inspiratiesessie. Je kunt gratis parkeren in de directe omgeving van het stadion.