Vrijdag 29 november is Black Friday. Dé dag met deals die consumenten niet mogen missen. Aanbiedingen, kortingen, deals, acties; elke klant is er gevoelig voor. Voordeeltjes zijn altijd aantrekkelijk. Vooral met de dure decembermaand in het vooruitzicht. Deze shopdag mag je, als onderneming, dan ook niet aan je voorbij laten gaan!

 

Deel jouw deal nu, ontvang een raamsticker

Black Friday stijgt elk jaar in populariteit. Als eigentijdse ondernemer kun je er niet meer om heen. Jouw bijzondere Black Friday-aanbieding in de schijnwerpers zetten? Extra opvallen bij je lokale klanten? Plaats je actie in de speciaal voor Black Friday beschikbare advertentieplaatsen online en in de huis-aan-huiskrant(en). Laat het op Black Friday ook bij jou stormlopen!

Reserveer je nu je advertentieplek? Dan ontvang je van ons gratis een Black Friday-raamsticker voor extra herkenbaarheid in jouw winkel!

 

 

Mis het niet!

Plaats je beste aanbiedingen voor de feestdagen nu in onze speciale Black Friday-uitgaven! In week 48 krijgen al onze huis-aan-huiskranten een speciale omslag met Black Friday-aanbiedingen. Deze aanbiedingen worden ook online op onze nieuwssites en op Reclamefolder.nl geplaatst. Zo krijgt je advertentie extra bereik en aandacht van jouw doelgroep voor je waanzinnige Black Friday-deal. Verzeker je nu van een plek in de spotlight tijdens dé kortingsdag van het jaar.

 

Black Friday op indebuurt.nl

Met ruim 3 miljoen bezoekers per maand in meer dan 30 steden is indebuurt.nl dé lokale nieuwssite waar inwoners elke week nieuwtjes lezen en inspiratie opdoen rondom winkelen, eten & drinken en wonen. Elke stad heeft een speciaal overzicht met de beste Black Friday-deals in de buurt. Staat jouw Black Friday-deal hier straks bij?

Is er geen indebuurt in jouw stad of dorp? Dan bieden wij nog vele andere digitale advertentiemogelijkheden in ons mediaportfolio. Denk aan mediaoplossingen als Adoptimize, Direct Buy of Xtra Social. Onze media-adviseurs staan altijd voor jou klaar.

 

Meer weten?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze media-adviseurs. Zij laten je graag zien hoe je jouw Black Friday-aanbieding onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep.

Contact

Contact

Kom in contact met onze specialisten voor meer (vrijblijvende) informatie over onze mogelijkheden voor jou.

Kom in contact
Adverteren

Adverteren

Start vandaag nog met adverteren om je klanten te vertellen over jouw producten en/of diensten.

Direct adverteren