Waar houdt een Senior Starterspool Customer Services zich mee bezig?

Als senior ben ik voornamelijk ondersteunend aan de teamleider. Gedurende de dag ben ik het aanspreekpunt voor collega’s aan de telefoon. Samen met de begeleiders en de teamleider van de starterspool zorg ik ervoor dat iedereen na ongeveer 8 weken met gedegen kennis naar een vast team overgezet kan worden. Je moet hierbij denken aan systeemkennis, productkennis, kennis van het beleid en ook houding en gedrag.

Daarnaast zorg ik voor een optimale sales en werksfeer in het team. Dat is nodig om je goed te kunnen ontwikkelen en te kunnen presteren. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole in het team. Dat doe ik door onder andere gesprekken terug te luisteren, briefings te geven en service tickets te screenen.

Waarom heb je gekozen om hier te komen werken?

Ik vind het geweldig om bij een crossmediaal bedrijf te werken want dat biedt ontzettend veel toekomstperspectief. Het is iedere dag weer een feestje om deel uit te maken van een bedrijf met zoveel mooie merken, waar ontwikkeling centraal staat en je gestimuleerd wordt om het beste uit jezelf te halen. Verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling is een uitspraak waar ik mij volledig in kan vinden.

Waarom is het leuk om hier te werken?

Zeker de variatie en het ad-hoc schakelen. Geen dag is hetzelfde en omdat er veel nieuwe collega’s instromen zie je als Senior Starterspool continu nieuwe gezichten. De uitdaging is om de nieuwe collega alles te leren wat nodig is om een succesvolle carrière bij DPG Media aan te gaan. Het werken met sterke merken zoals Parool, Volkskrant, VIVA, Donald Duck, Libelle en Margriet is geweldig. In het razendsnel veranderende medialandschap is het daarnaast ook interessant om te zien hoe wij hierop inspelen.

Kan je iets meer vertellen over je team?

Door de instroom van nieuwe collega’s is onze teamsamenstelling continue onderhevig aan verandering. Samenwerken met de teamleider, begeleiders van de starterspool en de salescoach is daarom ontzettend belangrijk. Of er nu thuis wordt gewerkt of op de vloer, de salesvibe is voor iedereen voelbaar. We starten de dag op door met iedereen persoonlijke doelstellingen af te spreken. In de starterspool heerst altijd een informele werksfeer. Er wordt hard gewerkt en veel gelachen, tussen jong en oud, wat maakt dat de starterspool voor mij het leukste team is van DPG Media.