Waar houdt een Manager Business Control zich mee bezig?

Als Manager Business Control voorzie ik het senior management van adequate informatie, stel ik budgetten en forecasts op en lever ik maandelijks financiële resultaten. Vanuit Finance acteren we als business partner voor senior management, bijvoorbeeld ten tijde van Merger & Acquisition trajecten en organisatiebrede projecten. Daarnaast houd ik me bezig met het aansturen en coachen van een team van Business Controllers.

Waarom heb je gekozen om hier te komen werken?

De opleidingsmogelijkheden hebben toentertijd voor mij een belangrijke rol gespeeld. Daarnaast was de functie uitdagend en wilde ik graag werken voor een bedrijf dat aansprekende producten maakt.

Waar ben je trots op?

Ik ben er trots op dat ik in relatief korte tijd ben doorgegroeid van Junior Controller tot Manager Planning & Control.

Waarom is het leuk om hier te werken?

De ontwikkelingen in de mediawereld volgen elkaar in rap tempo op. Dat betekent voor een bedrijf als die van ons dat het zich continu moet aanpassen. De dynamiek die dat teweeg brengt vind ik erg interessant.

Kan je iets meer vertellen over je team?

Ik heb een geweldig team dat bestaat uit zeer diverse persoonlijkheden. Een aantal van hen is hier al lang werkzaam, waardoor zij over zeer veel bedrijfsspecifieke kennis beschikken. Daarnaast zorgt een aantal nieuwe collega’s voor een frisse kijk op bepaalde zaken. Deze combinatie vind ik erg belangrijk.