Zo’n 20 jaar geleden startte René zijn loopbaan bij het Rotterdams Dagblad. Als Key Accountmanager bij DPG Recruitment is hij verantwoordelijk voor een significant deel van de jaaromzet.

Je werkt al best lang bij ons bedrijf…
Ja! En met veel plezier. Ik ben een echte sales man en zoek zelf naar de afwisseling. Zo ben ik om de paar jaar iets anders gaan doen en vertegenwoordig ik verschillende titels en marktsegmenten. In mijn beginjaren waren de gedrukte media dominanter in het medialandschap. Anno 2018 heeft print nog steeds een mega bereik, met hoge nieuwswaarde en autoriteit.
Ik ben door het hele land inzetbaar voor mijn klantenpakket en relevant door onze landelijk en regionale titels zoals de Volkskrant, AD, Tubantia, de Stentor, Brabants Dagblad en PZC.
Daardoor blijft het werk leuk en interessant!

Wie ben jij?
Een trotse vader van twee zoons en dus ook veel langs de lijn van het voetbalveld te vinden.
Ik hecht er waarde aan mijn eigen klantenpakket te beheren, om bijvoorbeeld zelf mijn werk in te delen binnen de gestelde KPI’s. Die vrijheid krijg ik ook. Ik woon in Rhoon en zit regelmatig op kantoor in Rotterdam bij de collega’s van de sales afdeling uit de regio. Het past goed bij mij dat onze redacties van de verschillende nieuwsmerken onafhankelijk zijn, open en niet beinvloedbaar. Hierdoor vertegenwoordig ik onze merken met trots.

Wat vind je van onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden?
Ik ben heel tevreden. Ik vind het fijn dat een lease auto, laptop en telefoon beschikbaar zijn, zodat je goed voor je “eigen winkel” kunt zorgen en ook je werk goed kunt doen.