Priscilla werkt nu ongeveer 8 jaar bij DPG Recruitment in de functie van Senior Accountmanager Binnendienst. Zij vertegenwoordigt namens ons bedrijf de merken de Volkskrant, Trouw, Het Parool en ADR (o.a. AD, Tubantia, Stentor, Brabants Dagblad). Zij woont samen in Vinkeveen met haar vriend en houdt van straatfotografie.

Waarom is jouw baan bijzonder?
Absoluut het werken voor de merken. Ik hou namelijk van alles wat oud is; oude tv programma’s, oude muziek. Ik zeg altijd voor de gein: “Ik ben 31 jaar en ik hou van alles wat oud is, inclusief mijn vriend;-). Kranten vind ik dus ook fantastisch en zijn minder vluchtig dan de artikelen online. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, dus Het Parool is mijn krant. Grappig is dat mijn ouders een verzamelboek hadden met Donald Ducks erin, waarop een heel oud logo van VNU stond. Toen ik hier solliciteerde begreep ik pas hoe diep de historie van het bedrijf ligt.”

Waar ben je trots op?
Dat ik altijd kies voor wat mij gelukkig maakt en niet voor wat anderen van mij verwachten. Bijvoorbeeld mijn keuze om te stoppen met mijn studie en te kiezen voor wat ik wilde op dat moment, een reis naar Australië! Ik vond het belangrijk om deze reis alleen te maken. Ik heb geleerd om volledig op mezelf aangewezen te zijn en daar heb ik tot de dag van vandaag plezier van.

Wat vind je van onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden?
Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Ik vind het fijn dat ik het keuzebudget kan indelen zoals ik zelf wil, dat is ook wel het voordeel van het werken bij een groot bedrijf.
Ik ben tevreden met mijn salaris. Geld is voor mij overigens niet het belangrijkste, veel belangrijker vind ik het om met plezier naar mijn werk te gaan. En dat is nu het geval.

Met wie zou je binnen DPG Media van baan willen ruilen, en waarom?
Ik heb geen ambitie om naar de buitendienst te gaan want ik zie veel meer plezier en uitdaging in coaching en senioriteit. Maar als ik zou mogen ruilen dan zou ik wel graag bij Tweakers willen werken. Ik heb ooit een computer in elkaar gezet en ik heb altijd de nieuwste telefoon. Stiekem ben ik een nerdje en zou ik het liefste reviews schrijven over alle gadgets die bij Tweakers worden besproken. Tijdens de voorbereiding van mijn sollicitatie zag ik dat Tweakers ook onderdeel is van DPG Media, toen dacht ik: VET, hier moet ik werken!