Wat houd je functie in?
Als Salesmanager geef ik leiding aan een super team van Accountmanagers en een Account Consultant in Amsterdam. Dit team adviseert klanten in en rondom Amsterdam waarbij Het Parool uiteraard de belangrijkste (en Best Designed) krant is in zowel print als online, maar natuurlijk ook alle andere producten binnen DPG Media. Elke klant in Amsterdam kan bij het team terecht zowel telefonisch of natuurlijk voor een live afspraak.
Daarnaast werk ik nauw samen met B2B marketing en de redacties om het beste resultaat te laten zien. Samen met mijn collega’s binnen de salesafdelingen maken wij de producten succesvol.

Wat vind je leuk aan werken bij DPG Media?

DPG Media is een mooi bedrijf met visie en toont lef & durf. Tevens doet DPG Media het ook zeer goed in deze competitieve markt, dat is knap. DPG Media laat ondernemerschap zien. Als Salesmanager kan je ook echt jouw ideeën/strategie laten zien en durven doen binnen een grote organisatie. Dat is super natuurlijk!

Wat voor eigenschappen moet je hebben om hier succesvol te zijn?
Vooral jezelf zijn, durven doen en gewoon gaan! Ideeën bedenken, strategie volgen en dit alles met een mooi, goed, hardwerkend team. En samenwerken, je kan het nooit alleen.

Wat is je opgevallen aan het werken bij DPG Media vergeleken bij je vorige baan?
Positieve sfeer vooral! Lachen tijdens werktijd en tegelijkertijd ook snoeihard werken samen. En natuurlijk ook samen het feestje vieren als het goed gaat en dat gebeurt hier.

Werkomgeving
Als je voor het eerst binnenkomt in INIT Amsterdam weet je niet waar je komt. Een groot en best ‘gek’ pand en tegelijkertijd indrukwekkend. Je voelt je klein en een beetje onzeker. Als je eenmaal bij DPG Media bent en je werkt er, voel je je thuis en blijft het INIT een ‘gek’ pand maar ook heel prettig om te werken. Het leuke van mijn vak is dat ik ook vaak op locatie werk bijvoorbeeld in Rotterdam (prachtige locatie vlakbij het Centraal Station) of in Utrecht (midden in de stad) en tegenwoordig ook in Hoofddorp (ook een indrukwekkend pand) Elke dag is dus anders met collega’s, klanten op diverse locaties en ook veel online uiteraard.