Wat houdt je functie in?
Ik ben de redactiechef van Zwolle, Kampen/Flevoland, Vechtdal en Kop van Overijssel bij de Stentor. Ik geef leiding aan een team journalisten die elke dag het regionale nieuws brengen. Dit doen we via onze website en app waar het laatste nieuws publiceren, via nieuwsvideo’s waar we het nieuws in beeld brengen en we maken elke dag vijf verschillende print edities waarmee we onze lezers achtergrond en verdieping brengen.

Wat vind je leuk aan werken bij DPG Media?
Van jongs af aan wilde ik in de journalistiek werken en nu werk ik bij dit enorme mediabedrijf, dat is natuurlijk super. Het mooie is dat we zoveel verschillende titels hebben en daardoor heel veel kennis en ervaring hebben. Doordat we allemaal bij DPG Media horen is het een stuk makkelijker om elkaar te versterken en een kijkje bij elkaar in de keuken te nemen. Daarnaast is er, als je laat zien dat je graag wilt en ambitie hebt, heel veel mogelijk binnen het bedrijf. Ik heb in de afgelopen 8 jaar meerdere functies gehad en vele kansen gekregen om door te groeien. Dat werkt heel motiverend.

Wat voor eigenschappen moet je hebben om hier succesvol te zijn?
Om goed mee te komen in het veranderende medialandschap moet je flexibel zijn. Je moet veranderingen omarmen om jezelf en het bedrijf verder te laten ontwikkelen. Je moet niet vies zijn van hard werken, maar er is ook ruimte voor ontspanning.