John volgde zijn studie Communicatie, richting Management en Advies aan de Hogeschool InHolland in Diemen. Hij werkt sinds 5 jaar bij DPG Recruitment. Daarvoor werkte hij 5 jaar bij VNU (Vacature) Media.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Eigenlijk is elke dag verschillend, en dat maakt het werk ook zo interessant. Ik vind het erg leuk om met onze accountmanagers mee te reizen naar klanten. Ik maak en verzorg dan de presentatie samen met mijn collega. Ik coördineer de vacature plaatsingen, lever tussentijdse- en eindresultaat rapportages aan en helpt bij de organisatie van evenementen. Ik ga regelmatig naar recruitment evenementen om te netwerken. Ik zet campagnes uit en ben de sparringpartner van onze klanten. Ik vraag materiaal op, verzorg de optimalisatie van resultaten door middel van A/B testing. Zo halen we voor onze klanten het beste uit de campagne. Ik werk aan een optimale klantbeleving met Customer Intimicy en de Customer Journey als speerpunten.

Waar ben je trots op?
Ik werk al enige tijd bij DPG Media. Ik ben er trots op dat ik nog steeds met plezier naar m’n werk ga. Door dat zelf te creëren en kleine stapjes vooruit te zetten. Ook heb ik een leuk team, waarin we elkaar iets gunnen. We hebben een breed portfolio met toonaangevende merken als Intermediair, Nationale Vacaturebank, Tweakers, de Volkskrant, Het Parool, Trouw en het AD. De merken zijn heel verschillend en hebben ieder hun eigen kracht. Het is heel gaaf dat we dit allemaal in huis hebben.

Hoe omschrijf je onze cultuur?
Hard werken! Onze cultuur is informeel, en formeel als dat nodig is. Dat voel je zelf prima aan. Ik vind het ook fijn dat we jong zijn. Niet alleen in leeftijd, maar ook in gedrag.

Over welke eigenschappen moet een nieuwe collega beschikken?
Sociaal, commercieel en in voor een leuk feestje op z’n tijd. En je moet het leuk vinden om hard te werken, zowel zelfstandig als in teamverband. We doen het tenslotte met z’n allen. Het is belangrijk dat we op je kunnen rekenen. Dit betekent op tijd leveren en afspraken nakomen. We hebben veel plezier met elkaar. En zodra de telefoon gaat is een professionele houding vanzelfsprekend.

Hoe ervaar je de balans werk en prive, is het alleen maar hard werken?
Nee hoor, die is goed. Ik ervaar voldoende ruimte om mijn werk goed te combineren met mijn gezin. Ik ben getrouwd en ik heb 2 kinderen, een zoon van 7 en een dochter van 5. Mijn hobby’s zijn voetbal zowel op het veld als in de zaal. Daarnaast ben ik jeugdtrainer van pupillen in de leeftijdscategorie van 7 tot 8 jaar. Als je de ruimte nodig hebt, dan krijg je die ook.