Wat houd je functie?
De naam is Henk Booten werkzaam bij DPG Media per 1 Mei 2017. Ik ben werkzaam als data analist binnen het “business intelligence” team. Mijn primaire taak is het inzichtelijk maken (visualiseren) van de bedrijfsdata met als doel het bedrijf handvatten te geven.

Wat vind je leuk aan werken bij DPG Media?
Klinkt misschien vreemd maar ik houd van data en data heeft DPG Media genoeg. De gedrevenheid van de mensen, de open en ongedwongen sfeer en het vrije denken. De ruime mogelijkheden om jezelf en je producten verder te kunnen ontwikkelen.

Wat voor eigenschappen moet je hebben om hier succesvol te zijn?
Ik denk dat kennis en gedrevenheid in je vakgebied en verder gewoon jezelf zijn de belangrijkste eigenschappen zijn om binnen de DPG Media familie succesvol te zijn.

Wat is je opgevallen aan het werken bij DPG Media vergeleken bij je vorige baan?

Ik denk en heb het gevoel dat DPG Media een organisatie is die zich richt op de mensen die er werken. Er heerst binnen DPG Media een hele open cultuur. Dit heeft tot gevolg dat je veel sneller kan overleggen met collega’s en je inzichten veel beter kan delen.
Persoonlijk vind ik de locatie en het gebouw ook erg inspirerend. Ik kom zoveel mogelijk op de fiets en het fietsen door Amsterdam (langs het centraal station) is een ervaring opzich.