Hoe werkt Tweakers Elect?
Het IT talent geeft in hun profiel aan waar hun nieuwe baan aan moet voldoen. Bij deze eisen moet je denken aan de mogelijkheden tot thuis werken of de wens om in een platte organisatie te werken. Recruiters kunnen het aanbod van het IT talent laten matchen met deze verwachtingen. Zo ontvangt het IT talent alleen passende aanbiedingen. En als het IT Talent positief is over het aanbod, kan hij/zij zelf het contact met de recruiter tot stand brengen.

Wie ben jij en waarom is het leuk om bij DPG Media te werken?
Ik ben een bruggenbouwer en liberaal met een grote passie voor het publieke domein en de zakelijke markt. Mensen met elkaar verbinden, enthousiasmeren en laten excelleren, dat is mijn kracht. Het is voor mij belangrijk om met het team prestaties te behalen, maar altijd met het belang van de mensen voorop. Ik vind het erg leuk dat ik mijn ideeën kan omzetten naar concrete projecten, zoals bijvoorbeeld de Tweakers Express. DPG Media geeft mij de ruimte om te groeien en investeert in innovatie. Tweakers Elect is zo’n innovatief project dat naadloos aansluit bij wat IT Talenten en bedrijven willen. Wij werken hard met veel passie. Wij zijn betrokken bij ons bedrijf en bij elkaar. En ook als het even wat minder met je gaat, merk ik dat collega’s betrokken zijn. Het management is persoonlijk en oprecht geïnteresseerd in jou. Dit maakt het tot een veilige plek waar je je kunt ontwikkelen.

Waar ben je trots op?
Dat wij mensen en bedrijven met elkaar verbinden. En dat ons bedrijf investeert op lange termijn. Dit betekent dat ik kwaliteit kan leveren.

Over welke eigenschappen moet een nieuwe collega beschikken?
Het is belangrijk dat je niet snel uit het veld te slaan bent. Dat je het fijn vind om in een team te werken, zowel met directe collega’s als multidisciplinair.