Waar houdt een Teamlead Agencies zich mee bezig?

Samen met mijn Team van Accountmanagers zijn wij verantwoordelijk voor de relatie met de mediabureaus en de labels die daaronder vallen.

Wij helpen hen om creatieve en succesvolle campagnes op te zetten voor hun klanten. De samenwerkingen die wij met hen mogen opzetten, gaan over vele titels en mediamogelijkheden binnen onze organisatie.
Daarnaast ben ik als ‘ambassadeur van onze merken’ veel op pad om bij de klant ons verhaal te vertellen en met hen van ideeën te wisselen over toffe mediacampagnes of gezamenlijke productinnovaties.

Waarom heb je gekozen om hier te komen werken?

Omdat ik echt vind dat DPG Media een ontzettend gaaf contenthuis is met mooie merken. Ik lees een aantal titels ook zelf erg graag. Daarbij lopen we voorop in de media-ontwikkelingen. Dat vind ik belangrijk.

Hoe is de werksfeer?

De werksfeer bij ons is goed. Samenwerken is ontzettend belangrijk. Ik schakel niet alleen met andere sales collega’s, maar ook veel met redacties of collega’s uit de verschillende productteams. Dit maakt iedere dag ook anders. Doordat je veel van andere specialismes leert, ontwikkel je een brede kennis van media.

Wat vind je gaaf?

Ik vind het gaaf dat we veel in één huis hebben. Je loopt makkelijk bij elkaar langs om te brainstormen over ideeën. Daarnaast werken er bij ons gemotiveerde mensen die altijd open staan voor nieuwe initiatieven. Je houdt elkaar scherp.