Wat houdt je functie in?
“Met mijn team ben ik verantwoordelijk voor alle producten die we via het retail- kanaal verkopen. We onderhouden de contacten met grote retailers en werken acties uit van A tot Z. Hiernaast horen ook activiteiten zoals het opzetten van digitale communicatiekanalen en beslissingen over prijzen en marges tot ons takenpakket. Een erg diverse functie waarbij veel focus is op de consument, ondernemers en grote retailers, maar denk ook aan grote zakelijke afnemers als KLM en McDonald’s.”

Wat vind je leuk aan werken bij DPG Media?
“De dynamiek in het bedrijf is enorm aanstekelijk. Waar we ten onrechte nog wel eens te boek staan als een traditionele uitgever, is DPG Media een van de grootste en meest vooruitstrevende mediabedrijven binnen de Benelux. Zeker in mijn functie ervaar ik de voordelen van het werken voor een grote organisatie, maar voel ik me vooral een ondernemer binnen het bedrijf.”

Wat voor eigenschappen moet je hebben om hier succesvol te zijn?
“Waar iedereen eigen kwaliteiten met zich mee brengt, zijn er mijns inziens drie eigenschappen die je succes brengen binnen DPG Media:

Ondernemerschap: het moet in je zitten om nieuwe dingen uit te willen proberen, hiervan te leren en weer doorgaan.
Data-driven: DPG Media is in mijn ervaring een organisatie waar de cijfers (bijna) altijd gelijk hebben. Zorgen dat je de cijfers kent en op basis hiervan beslissingen neemt is enorm belangrijk
De beste willen zijn: elke dag een stap verder komen om uiteindelijk het best mogelijke resultaat te behalen”