Wat houdt je functie in?

In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van de afdelingen eCommerce en Reclamefolder. Met ons team beheren en exploiteren we alle webshops van DPG Media en bouwen we aan de ontwikkeling en performance van Reclamefolder.nl. In mijn rol houd ik me vooral bezig met het ontwikkelen van onze businessmodellen, het optimaliseren en efficiënter maken van onze operatie en het borgen van onze financiële resultaten. Al met al een erg leuke en uitdagende functie, waarin geen dag hetzelfde is

Wat vind je leuk aan werken bij DPG Media?

De dynamiek in het bedrijf is enorm aanstekelijk, en de ambities zijn torenhoog. Ondanks dat we het grootste mediabedrijf van Nederland zijn, werken we nog steeds met de drive van de uitdager. Zeker in mijn functie ervaar ik de voordelen van het werken voor een grote organisatie, maar voel ik me vooral een ondernemer binnen het bedrijf.

Wat voor eigenschappen moet je hebben om hier succesvol te zijn?

Waar iedereen eigen kwaliteiten met zich mee brengt, zijn er mijns inziens drie eigenschappen die je succes brengen binnen DPG Media:

  1. Ondernemerschap: het moet in je zitten om nieuwe dingen uit te willen proberen, hiervan te leren en weer doorgaan.
  2. Data-driven: DPG Media is in mijn ervaring een organisatie waar de cijfers (bijna) altijd gelijk hebben. Zorgen dat je de cijfers kent en op basis hiervan beslissingen neemt is enorm belangrijk.
  3. De beste willen zijn: elke dag een stap verder komen om uiteindelijk het best mogelijke resultaat te behalen.