Wie ben jij en wat doe je bij DPG Media?
In 2011 ben ik gerecruteerd door Randstad voor het merk Autotrack. Ik ben een autogek dus dit was een supermatch!
Ik begon bij de afdeling Customer Care. We moesten alles vanaf de grond opbouwen (dit was een nieuwe afdeling) en hier heb ik veel geleerd over de werking van onze website. Dit was een ontzettend leuke tijd. In januari 2015 werd ik uitgenodigd om te solliciteren naar de Sales afdeling. Daar werk ik tot op heden als Accountmanager Binnendienst, met veel plezier!

Waarom werk je bij Autotrack?
That’s my brand ! Mijn passie voor auto’s en technologie. Het merk heeft als motto dat de consument krijgt wat hij ziet, en ziet wat hij krijgt. Het is belangrijk dat de consument geconfronteerd wordt met alle feiten. Dit past goed bij mij. Ook de technologie achter ons platform en de dagelijkse ontwikkelingen daarin zijn interessant. Wij hebben de missie om binnen Automotive de nummer 1 te worden en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Waar ben je trots op?
Dat ik vader ben #1
En op mijn eigen doorzettingsvermogen en hoe ik met mensen om kan gaan. Ik ben approachable en ik besef steeds meer dat dit heel handig is in een grote organisatie als DPG Media. Ik kan mij makkelijk verplaatsen in een ander. En ik heb nooit tekort aan inspiratie. Dat zie je ook terug in de resultaten die ik tot nu toe heb behaald als salesman. Zonder daarvoor veel ervaring in te hebben gehad.

Met wie zou je binnen DPG Media van baan willen ruilen, en waarom?
Ik wil graag Key Accountmanager worden. Het face to face contact met klanten spreekt mij erg aan en ik wil heel graag mijn werk tot een hoger niveau tillen, zodat ik zelf meer impact kan hebben op ons doel om de nummer 1 autoportal te worden.

Ik krijg positieve feedback van de collega’s en managers aan wie ik mijn roadmap tot zover heb laten zien. Hoewel er geen officieel traject is afgesproken om mijn doel te behalen werk ik aan mijn skills en wacht ik geduldig op mijn kans.

En buiten DPG Media vind ik Elon Musk, de oprichter van Tesla een inspirerende man. Als we het hebben over Tesla, gaat dat allang niet meer alleen over elektrische auto’s. Wat zij nu doen met ruimtevaart en grenzen verleggen als het om technologie gaat: vet!