Binnen DPG Online Services zijn alle online service merken van DPG Media bij elkaar gebracht in één overkoepelende organisatie. DPG Online Services kent 3 business units die elk op een specifieke markt gericht zijn: arbeidsmarkt (DPG Recruitment met o.a. Nationale Vacaturebank en Intermediair), DPG technology (Tweakers en Hardware.Info) en Automotive Mediaventions (AutoTrack en Gaspedaal). Deze toonaangevende online merken bieden samen met sterke merken als o.a. de Volkskrant, AD, Trouw en Het Parool onze klanten in verschillende markten een uniek cross-mediaal portfolio.

DPG Online Services is een onderdeel van de DPG Media, maar heeft als online bedrijf een aparte focus en bedrijfsvoering. De combinatie van verschillende online merken en activiteiten zorgt ervoor dat we in verschillende markten van elkaar kunnen leren. Tussen de business units van DPG Online Services wordt nauw samengewerkt en worden waar mogelijk gezamenlijke activiteiten opgepakt. Als medewerker heb je makkelijk toegang tot collega’s in vergelijkbare functies voor één van de andere merken, waardoor je kennis en ervaringen kan uitwisselen. Uiteraard ontstaan hierdoor ook mogelijkheden als je je wil ontwikkelen op online gebied.

Binnen DPG Online Services cre√ęren we de best mogelijke condities voor online merken om te groeien en een stevige positie in te nemen in elk van de markten waar we actief zijn. Daarnaast kijken we altijd verder om onze activiteiten uit te breiden.

Jacob Harders Key Accountmanager DPG Recruitment

Wat ons team bindt, is een sterke ambitie en leergierigheid. Je moet ervoor openstaan om in de spiegel te kijken. Want met alles wat je doet, wil je een doel bereiken.

Erik van der Wenden IT Architect

If you have a great idea and can convince them of the business value, chances are you can build on it very quickly with the latest technologies.

Tweakers
Technologie brengt ons voortdurend mooie, maar ook ingewikkelde producten: simpel van buiten, complex van binnen. De stroom innovaties maakt het moeilijk om het overzicht te bewaren. Welk apparaat voorziet in jouw behoefte? Zijn die recensies waarachtig? Kloppen de specificaties? Kortom: hoe maak je de juiste keuze?

Een onafhankelijke expert biedt uitkomst. Daarom is Tweakers er. Inmiddels bestaat onze community uit meer dan een half miljoen leden met één grote passie: technologie. Samen met die community is de redactie in staat om technologie kritisch te bekijken. We testen zelf onder meer laptops, smartphones, tablets, games en tv’s. We zijn nieuwsgierig naar elk detail, zodat we producten goed kunnen vergelijken en onze kennis kunnen delen, vrij toegankelijk en overal beschikbaar. Zo helpen we je om te kiezen en het maximale uit je aankoop te halen.

Bureau Gekkigheid
DPG Media is constant op zoek naar nieuwe oplossingen voor bezoekers en adverteerders. Een goed voorbeeld hiervan is Bureau Gekkigheid, een team binnen Tweakers dat zich bezighoudt met het ontwikkelen en realiseren van campagnes die verder gaan dan standaard advertising. Noem het native advertising, branded content, creative concepts of community activaties, Bureau Gekkigheid gaat altijd op zoek naar de match tussen partner en bezoeker en probeert daar op originele wijze invulling aan te geven.

Gestart in 2008 bestaat het team inmiddels uit een gezonde mix van concept managers die campagnes bedenken tot project- en eventmanagers die zorgen voor de realisatie. Beiden worden daarin ondersteund door enkele grafisch vormgevers. De afgelopen jaren heeft dat veel effectieve en leuke events, activaties en content samenwerkingen opgeleverd. Ook heeft Bureau Gekkigheid voor Tweakers een aantal eigen initiatieven ontwikkeld. De meest in het oog springend is de Tweakers Express: een treinreis voor 600 gamers in een trein vol gaming apparatuur richting de Gamescom in Keulen.

Benieuwd hoe dat alles eruit ziet? Klik dan hier.

Jeroen van Eijk Manager Development

We are an ambitious, flexible and open minded group of collegues with a lot of freedom. This leads to an agile and innovative workspace where we utilize the newest technologies and methodologies. For me this is the ideal work environment!

Privé: Priscilla Overmeer Accountmanager DPG Recruitment

Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Ik vind het fijn dat ik het keuzebudget kan indelen zoals ik zelf wil, dat is ook wel het voordeel van het werken bij een groot bedrijf.

Nationale Vacaturebank
Nationale Vacaturebank is al jaren de nummer 1 vacaturesite van Nederland. In 2016 werd Nationale Vacaturebank voor het zevende jaar op rij verkozen tot de populairste carrièresite van Nederland. Wij zetten alles op alles om de ultieme match tussen werkgevers en werknemers te realiseren. Dat doen we door het proces leuker, slimmer en makkelijker te maken.

Intermediair
Al 50 jaar is Intermediair hét work-life platform voor hoogopgeleiden. Met verrassende artikelen, de beste tips, interviews met inspirerende professionals en de mooiste carrièrekansen helpen wij hoogopgeleid Nederland de juiste keuzes te maken in hun werkzame leven.

Contact
Ben je ge√Įnteresseerd om bij ons te werken of heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Contacteer ons dan via het sollicitatieformulier, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.