Meer impact met online communicatie

Met aansprekende, actuele berichten haak je in op de interesse van je burgers. En straalt jouw overheidsinstantie betrokkenheid uit. Xtra Social en branded content bieden kansen om in te spelen op nieuws én nieuws te creëren.

Ontdek de voordelen

Deel jouw verhaal met de burger

Wil jij het vertrouwen in jouw overheidsinstelling versterken? En burgerparticipatie stimuleren? Ontdek hoe je dit doet met waardevolle overheidscommunicatie. En doe je voordeel met de expertise van ervaringsdeskundigen in de overheidssector.

Zo bereikt gemeente Rotterdam de burgers

Strategische communicatie is een belangrijk middel om burgers bij de plannen van jouw overheidsinstelling te betrekken. Steeds meer overheden zetten hiervoor een mix van verschillende media in. Bekijk hoe de gemeente Rotterdam ondernemers informeerde over de sluiting van de Maastunnel.

Bekijk de hele video

“Overheden, durf te vernieuwen en benut online kansen”

Journalist Sjoerd Hartholt werkte vier jaar lang voor Binnenlands Bestuur. In die tijd heeft hij overheden kritisch gevolgd, met name op het gebied van digitalisering. Ontdek welke adviezen Hartholt heeft voor effectieve communicatie met burgers in een digitale wereld.

Bekijk het interview

Blog: 5 tips voor effectieve communicatie

Als professional bij een overheidsinstantie ben je dagelijks bezig met de belangen van de burger. Toch ervaren burgers dit soms anders. Hoe zorg je dat je altijd in contact blijft met je doelgroep? Doe je voordeel met 5 praktische tips voor doordachte overheidscommunicatie.

Lees het blog

Bereik je doelgroep

Jouw doelgroep heeft een breed interessegebied en mediagebruik. Op welke platformen, nieuwssites en kranten kun je jouw verhaal het beste delen? En wat spreekt de burger écht aan? DPG Media weet hoe het zit.

 

Meer weten?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze media-adviseurs. Zij laten je zien hoe jij meer burgerparticipatie creëert met hoogwaardige content in kwaliteitsmedia.

Contact

Contact

Kom in contact met onze specialisten voor meer (vrijblijvende) informatie over onze mogelijkheden voor jou.

Kom in contact
Adverteren

Adverteren

Start vandaag nog met adverteren om je klanten te vertellen over jouw producten en/of diensten.

Direct adverteren