Bekijk de volledige video

Ga voor het XtraLocal-effect

Met XtraLocal bereik je nog beter jouw doelgroep met één advertentie. Via print en online. Zo krijgt jouw boodschap extra zichtbaarheid. En ben jij straks wereldberoemd in jouw regio. Dat is het effect van XtraLocal.

Meer weten? Bekijk dan de volledige video over XtraLocal.

Ik wil XtraLocal inzetten

Xtra zichtbaar met XtraLocal

Wat is XtraLocal precies? En hoe kun jij door goede, lokale zichtbaarheid jouw onderneming laten groeien? Als ondernemer wil je natuurlijk graag dat iedereen in de omgeving weet wie jij bent en waar ze je kunnen vinden. Eigenlijk, wereldberoemd zijn in jouw stad, dorp of regio. Maar hoe doe je dat? Door middel van mond-tot-mondreclame kom je maar zover… En alleen een advertentie in de krant of een enkele banner online, is tegenwoordig ook vaak niet voldoende om écht je volledige doelgroep te bereiken.

Om op te vallen, moet je het verschil weten te maken. Door te vertellen over wat jouw onderneming bijzonder maakt, wie je bent en waar je voor staat. Waarom jij zorgt voor de beste klantervaring. En misschien ook welke speciale acties je jouw doelgroep biedt.
Zorg dat jouw (potentiële) klant niet meer om je heen kan. Laat jouw advertentie op een unieke wijze opvallen in de krant én online. Met XtraLocal!

 

Hoe werkt XtraLocal?

Je plaatst één advertentie in een huis-aan-huiskrant naar keuze en wij plaatsen deze één week lang ook op de favoriete nieuwssites van jouw doelgroep. Zoals op de site van de regionale huis-aan-huiskrant. Maar ook op indebuurt.nl, Reclamefolder.nl en zelfs op de regionale pagina van het AD.nl.

XtraLocal inzetten is heel eenvoudig. Het enige wat jij hoeft te doen is het aanleveren van jouw advertentie voor de plaatsing in de krant. Wij zorgen er dan voor dat jouw advertentie ook één week lang online te zien is. Je krijgt van ons online gegarandeerde impressies.

Wil je jouw advertentie online toch nét iets anders hebben dan die in de krant? Maak dan gebruik van onze opmaakservice om gemakkelijk en snel jouw afbeelding en tekst aan te passen. Uiteraard helpen wij je ook graag bij een advies op maat.

 

Aan de slag

Zo, nu je weet wat XtraLocal is en hoe het werkt, is het tijd om ermee aan de slag te gaan. Plaats bijvoorbeeld een advertentie voor de opening van je nieuwe vestiging, voor een aankondiging van een sale of voor een andere speciale actie. Word ook wereldberoemd in jouw regio! En ga voor het effect van XtraLocal.

 

XtraLocal inzetten voor jouw onderneming? Neem contact met ons op!

Direct contact

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze media-adviseurs. Zij vertellen je graag hoe je jouw herkenbaarheid vergroot. En laten je zien hoe je jouw verhaal op een frisse manier kunt delen.