Als lokale ondernemer kun je er niet meer omheen: om succesvol te zijn en te blijven moet je online vindbaar en zichtbaar zijn. Maar dat vindbaar zijn of worden, dat is niet altijd even makkelijk. Voldoet jouw website bijvoorbeeld niet aan tal van Google-voorwaarden zoals lokale vindbaarheid? Dan is de kans groot dat jouw bedrijf niet zichtbaar is bij de voor jou interessante (lokale) zoekopdrachten. En dat is wel de plek waar jij als ondernemer zichtbaar moet zijn. Zowel in de zoekresultaten als met een online advertentie.

 

Online adverteren is makkelijker dan je denkt

Gelukkig is zowel het aanpassen van je website als online adverteren tegenwoordig gemakkelijker en interessanter dan je misschien denkt. Wist je bijvoorbeeld dat:

РJe altijd voor gratis advies bij ̩̩n van onze media-adviseurs terechtkunt?
– Je ook zonder groot budget succesvol online kunt adverteren?
– Alle resultaten direct meetbaar en inzichtelijk zijn?
– Je online heel gericht kunt adverteren op basis van interesses, intentie, geografische en demografische gegevens?
– Wanneer een campagne niet werkt, je die tussentijds gewoon kunt aanpassen?

Online adverteren bij DPG Media

Natuurlijk wil je al je (potentiële) klanten laten weten dat je er bent. Maar met alleen een website en af en toe een bericht op social media red je het niet. Je moet opvallen! Heel gericht je klant bereiken met precies de juiste boodschap, op het juiste moment en op precies die site of app die altijd openstaat. Ja, hoe ga je dat doen?

Ik wil een persoonlijk gesprek

Efficiënt advertentieruimte inkopen voor ieder budget

Om online adverteren nog toegankelijker te maken heeft DPG Media zelfs een trading desk opgericht: ADoptimize. Met ADoptimize kun je ook met een kleiner budget meebieden en advertenties inkopen op het hele netwerk van DPG Media. Dat betekent dat jouw bedrijf zichtbaar kan zijn op 4 landelijke en meer dan 140 regionale en lokale nieuwssites op het web en mobiel. Online kun je bij DPG Media regionaal, lokaal en zelfs hyperlokaal adverteren.

 

Optimaal bereik? Combineer off- met online adverteren

Benieuwd hoe ook jij jezelf en jouw merk op een totaal nieuwe manier onder de aandacht kunt brengen bij je doelgroep? Neem dan vandaag nog contact op met je accountmanager voor een adviesgesprek. Samen maken we de perfectie combinatie van jouw printcampagnes en online!

Contact

Contact

Kom in contact met onze specialisten voor meer (vrijblijvende) informatie over onze mogelijkheden voor jou.

Kom in contact
Adverteren

Adverteren

Start vandaag nog met adverteren om je klanten te vertellen over jouw producten en/of diensten.

Direct adverteren