Verbeter je online zichtbaarheid

Tegenwoordig oriënteert iedereen zich eerst online voordat er een product of dienst wordt aangeschaft.  Online worden reviews bekeken. Online wordt gekeken welke aanbieders zich in de regio bevinden. Online wordt gezocht naar acties. En online worden de openingstijden opgezocht van jouw business.
Met al deze informatie staat de klant vaak nog niet bij je op de stoep. Welke flitsende banners, zoektermen en mediakanalen zet je in om op te vallen bij je klant? Hoe zorg je dat de klant straks wel bij je op de stoep staat?
Het wordt steeds belangrijker om in een vroeg stadium je klant bewust te maken van jouw bedrijf. In alle onderdelen van de klantreis ben je aanwezig om de klant te overtuigen dat jij de aanbieder bent bij wie hij moet zijn. Verleid je klant met de kracht van online.

GroenRijk de Heikant kiest daarom heel bewust voor een crossmediale aanpak. Zij zijn zowel online als in print prominent aanwezig en bereiken zo veel potentiële klanten. Bekijk op deze pagina de video van Groenrijk de Heikant ter inspiratie!

Facts: De Nederlandse nieuwsconsumptie in beeld

Wist je dat maar liefst 83% van de Nederlanders het nieuws leest via websites of apps? En dat 80% van de Nederlanders daarvoor een mobiele telefoon gebruikt? Benieuwd naar meer interessante weetjes over de nieuwsconsument?

Waarom online adverteren?

Online kun je précies jouw doelgroep bereiken. Door de jarenlange ervaring met de vele nieuwssites en apps van DPG Media, weten wij wie onze bezoekers zijn. Ook weten we waar hun interesses liggen en hoe we hun aandacht vast kunnen houden. Onze online adverteerders profiteren hiervan bij het inzetten van doelgerichte regionale campagnes om hun lokale klant te bereiken met hun boodschap.

 

De voordelen van online adverteren bij DPG Media:

– Een groot digitaal netwerk van bekende en goed bezochte merken.
– Mogelijkheid tot zeer gericht bereiken van jouw regionale of lokale doelgroep.
– Effectieve proposities voor meer naamsbekendheid en om je doelgroep aan je te binden.
– Creatieve en technische mogelijkheden (op maat), zoals interactieve advertenties en video.
– Mogelijkheid om advertenties aan te passen op verschillende kanalen en devices, zoals desktop, tablet en mobiel.

Klantcase: de voordelen van een crossmedia aanpak

GroenRijk De Heikant

Marco Verberne is eigenaar van tuincentrum GroenRijk De Heikant in Veldhoven: “Ik laat je graag zien hoe ik mijn groene en duurzame familiebedrijf onder de aandacht breng bij onze doelgroep door de inzet van print en online advertenties.”

Meer klantcases

Bereik je lokale doelgroep

Naast adverteren in een huis-aan-huiskrant kun je de doelgroep bij jou in de buurt ook bereiken via onze digitale media. Denk hierbij aan de lokale website van de huis-aan-huiskrant. Maar ook aan de digitale platformen Indebuurt.nl, Reclamefolder.nl, de site van het regionale dagblad of op de regionale pagina van AD.nl.

Online je bereik vergroten?

Neem vandaag nog contact op met je accountmanager of één van onze media-adviseurs voor een adviesgesprek over jouw wensen en doelstellingen!

Contact

Contact

Kom in contact met onze specialisten voor meer (vrijblijvende) informatie over onze mogelijkheden voor jou.

Kom in contact
Adverteren

Adverteren

Start vandaag nog met adverteren om je klanten te vertellen over jouw producten en/of diensten.

Direct adverteren