Slim opvallen

Iedereen is online. Het is niet meer te vermijden. De digitalisering, het is overal. Hoe zorg je dat jouw business opvalt tussen al die anderen die ook online vindbaar zijn? Hoe maak jij impact op je klant?
Op elke website ziet jouw klant banners met speciale acties, advertenties voor producten, de nieuwste vacatures en ga zo maar door. Tegenwoordig worden deze advertenties helemaal afgestemd op de behoefte van jouw klant. Hij ziet op verschillende plaatsen op het internet precies dát product waar hij naar op zoek is. Het lijkt magisch, maar door slimme techniek wordt er gezorgd dat jij opvalt bij die klant en dat hij zo nieuwsgierig wordt dat hij doorklikt. En op jouw website terecht komt.

Hoe zorg je ervoor dat jouw potentiële klant op jouw verhaal of actie ingaat? Zorg dat je niet alleen online aanwezig bent, maar dat je ook op de juiste manier impact maakt bij jouw doelgroep.

Klantcase: een succesvolle online campagne

Familie Beekhuizen Makelaardij

“Om onze ‘open dag’ te promoten en meer naamsbekendheid te krijgen, kozen we voor een online campagne” aldus Henriëtte van Vessem van Familie Beekhuizen. Dit makelaarskantoor is al 25 jaar een trots familiebedrijf in de regio Tiel. Het bestaat uit een hecht en kundig team van 8 personen. Ze zijn gespecialiseerd in de verkoop van huizen in de Betuwe.

Meer klantcases

Onze online mogelijkheden

Ga je voor een grote actie gericht op veel clicks of wil je maximale zichtbaarheid creëren? Ga dan voor een homepage takeover of interactieve display banners verspreid over diverse nieuwssites. Wil je specifiek een doelgroep bereiken in jouw regio? Kies dan voor bijvoorbeeld bannering op de website van een regionale titel. Wil jouw verhaal vertellen aan de doelgroep in jouw stad? Wat dacht je van een branded content artikel op indebuurt.nl?

Meer weten over onze online producten of ben je op zoek naar een advies op maat? Neem contact op met je accountmanager of met één van onze media-adviseurs!

 

Waarom online adverteren bij DPG Media?

– Een groot digitaal netwerk van bekende en goed bezochte merken.
– Mogelijkheid tot zeer gericht bereiken van jouw regionale of lokale doelgroep.
– Effectieve proposities voor meer naamsbekendheid en om je doelgroep aan je te binden.
– Creatieve en technische mogelijkheden (op maat), zoals interactieve advertenties en video.
– Mogelijkheid om advertenties aan te passen op verschillende kanalen en devices, zoals desktop, tablet en mobiel.

11 Tips voor meer online verkoop

Hoe bereik je meer online? Zorg dat je online (beter) zichtbaar bent. Hoe ga je gericht je klant bereiken met precies de juiste boodschap, op het juiste moment en op precies die site of app die altijd openstaat?

Meer weten over onze online mediaproducten? 

Neem vandaag nog contact op met je accountmanager of één van onze media-adviseurs voor een adviesgesprek over het vergroten van jouw bereik online!

Contact

Contact

Kom in contact met onze specialisten voor meer (vrijblijvende) informatie over onze mogelijkheden voor jou.

Kom in contact
Adverteren

Adverteren

Start vandaag nog met adverteren om je klanten te vertellen over jouw producten en/of diensten.

Direct adverteren