Laat jouw school opvallen!

BeĆÆnvloed de schoolkeuze van brugklassers Ć©n sollicitanten
Ouders en kinderen kiezen steeds vaker voor een school met een onderscheidende aanpak. Sollicitanten gaan op zoek naar een uitdagende werkplek met toekomstperspectief. Bewijs potentiƫle leerlingen en docenten dat jouw school de beste keuze is in een strategische campagne. Lees hoe je verschillende media kunt inzetten om jouw school Ʃn open dag onder de aandacht te brengen.

Promoot jouw school

Promoot jouw school

Versterk de employer brand van jouw middelbare school

Is jouw school op zoek naar nieuwe docenten? Of wil je jouw docenten voor langere tijd behouden? Tijd om docenten te enthousiasmeren. Zodat zij op jouw school blijven Ć©n anderen overtuigen om voor jouw school te kiezen.

Hoe doe je dat? Door je employer brand te versterken. Investeer in docenten en deel hun positieve verhalen met potentiƫle sollicitanten. Doe je voordeel met onze tips.

Naar de blog
Promoot jouw school

Jouw school in de Schoolkeuze-bijlage

Wil je dat de open dag van jouw middelbare school Ć³Ć³k drukbezocht wordt? Breng je school onder de aandacht in de Schoolkeuzebijlage van DPG Media. Val op! En laat ouders en je potentiĆ«le leerlingen weten wanneer jouw open dag plaatsvindt Ć©n wat jouw school uniek maakt.

De bijlage verschijnt op 9 januari in alle edities van het Algemeen Dagblad en vele regionale dagbladen zoals De Gelderlander en de Stentor. Ontdek hoe jij je doelgroep bereikt op dit beproefde medium: neem contact op met Ć©Ć©n van onze media-adviseurs.

Naar de factsheet
Promoot jouw school

3 tips om te overtuigen met jouw onderwijs-aanbod

Hoe overtuig je kinderen en hun ouders om voor jouw middelbare school te kiezen? Met een sterke campagne laat je zien waarom nieuwe leerlingen bij jou op hun plek zijn. Speel in op de trends in schoolkeuze, doe je voordeel met deze tips.

Naar de tips

Bereik jouw doelgroep

Een krachtig verhaal is pas effectief als het je doelgroep bereikt. Uit welke regio komen potentiƫle leerlingen en hun ouders? Op welke media zoeken potentiƫle sollicitanten hun informatie over middelbare scholen? En op welke media zoeken zij hun informatie over middelbare scholen? DPG Media brengt je dichter bij je doelgroep.

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze media-adviseurs. Zij laten je zien hoe middelbare scholen meer aanmeldingen krijgen voor hun open dag met een doordachte online en offline campagne.Ā En hoe je de employer brand van jouw school kunt versterken.

Contact

Contact

Kom in contact met onze specialisten voor meer (vrijblijvende) informatie over onze mogelijkheden voor jouw school.

Kom in contact
Adverteren

Adverteren

Start vandaag nog met adverteren om je nieuwe leerlingen te vertellen over jouw open dagen.

Direct adverteren