Na een warme zomer waarin iedereen veel buiten is geweest, gaan we weer meer naar binnen. Het is de perfecte tijd om het interieur op te frissen. En een uitgelezen kans om je, als woon- en/of interieurwinkel, te onderscheiden en in de kijker te spelen van consumenten. Is je nieuwe wooncollectie klaar voor het nieuwe winkelseizoen? Wij helpen je graag een handje met inspiratie, tips en media-oplossingen om optimaal zichtbaar te worden.

Inspiratie

Webinar: Haal meer uit web- en winkelbezoek

Webinar: Haal meer uit web- en winkelbezoek

Bekijk het webinar: Haal meer uit je winkel- en websitebezoek. Online strateeg Brechtje de Leij en retailexpert Fred Rutgers vertellen over de reis die een klant aflegt van oriƫntatie tot aankoop.

Lees meer

Webinar: Haal meer uit web- en winkelbezoek

Bereik 2,2 miljoen Nederlanders met, interesse in woonideeƫn en interieuradvies, met een advertentie in onze speciale woonbijlage. Deze verschijnt op 30 september en wordt gemaakt in samenwerking met vtwonen. Online en in print bij het AD en de regionale dagbladen als De Gelderlander en Eindhovens Dagblad. Verleid je doelgroep om ook met hun interieur aan de slag te gaan en plaats je advertentie in de bijlage.

Download hier de factsheet

 

 

Blog: Maak je online klantreis makkelijk

Blog: Maak je online klantreis makkelijk

Online strateeg Brechtje de Leij legt in haar blog uit hoe je de klantreis online zo makkelijk mogelijk maakt, zodat consumenten je beter vinden en je ze sneller klant maakt.

Lees meer

Blog: Maak je online klantreis makkelijk

Met display advertising vergroot je jouw zichtbaarheid en leid je jouw doelgroep eenvoudig naar je website of speciale actiepagina. Tijdens de woonmaand een mooie manier om bijvoorbeeld aandacht te vragen voor je nieuwe collectie of speciale acties. DPG heeft een breed scala aan banners en takeovers beschikbaar op de sites en mobiel. Met ADoptimize koop je eenvoudig en efficiƫnt online advertentieruimte, terwijl je hier zelf geen omkijken naar hebt. Informeer snel naar de mogelijkheden en profiteer nu tot wel 25% extra impressies.

Meer informatie

Artikel: Versterk nu je naamsbekendheid

Artikel: Versterk nu je naamsbekendheid

Juist in tijden van social distancing is het belangrijk om in contact te blijven met je klanten. Je moet zichtbaar blijven, zodat je bestaande relaties behoudt en nieuwe klanten overtuigt. Ontdek hoe je dit doet.

Lees meer

Artikel: Versterk nu je naamsbekendheid

De inspiratie vliegt je om de oren tijdens oktober woonmaand. Probeer maar eens op te vallen bij steeds kritischer wordende consumenten. Zet branded content in om jouw verhaal te delen en woon geĆÆnteresseerden te inspireren. Bijvoorbeeld met een branded article. Een redactioneel ogend artikel waarbij de commerciĆ«le boodschap op een subtiele wijze is verwerkt. Of met een longread. Een lang, diepgaand journalistiek artikel die door de combinatie met video, animaties en afbeeldingen lezers een bijzondere online kijk- en leeservaring biedt. Een ideale advertentievorm voor storytelling.

Informeer snel naar de mogelijkheden en profiteer nu tot wel 25% extra impressies.

Meer informatie

Whitepaper: Zo werkt socialmediamarketing

Whitepaper: Zo werkt socialmediamarketing

De laatste trends of producten voor dit najaar delen? Hoe zorg jij ervoor dat je online opvalt? Het whitepaper: ā€˜Haal meer uit socialmediamarketingā€™ geeft je handige tips.

Lees meer

Whitepaper: Zo werkt socialmediamarketing

Case: Sanidrome van de Ven

Case: Sanidrome van de Ven

Laat je inspireren

Sanidrome van de Ven voerde een krachtige campagne om hun inspiratiedagen onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Bekijk hun creatieve aanpak en laat je inspireren voor je eigen campagne voor oktober woonmaand.

Bekijk case

Onze media-oplossingen

Dagbladen

Dagbladen

Bereik 2,2 miljoen Nederlanders met een interesse in woonideeƫn en interieuradvies met een pakkende advertentie in onze speciale woonbijlage in samenwerking met vtwonen.

Lees meer

Dagbladen

Bereik 2,2 miljoen Nederlanders met een interesse in woonideeƫn en interieuradvies met een pakkende advertentie in onze speciale woonbijlage. Deze bijlage verschijnt op 30 september en wordt gemaakt in samenwerking met vtwonen. Online en in print bij het AD en de regionale dagbladen als De Gelderlander en Eindhovens Dagblad. Verleid je doelgroep om ook met hun interieur aan de slag te gaan en plaats je advertentie in de bijlage.

Download hier de factsheet

 

 

Display advertising

Display advertising

Kom in contact met zo'n 3,5 miljoen woon-geĆÆnteresseerde consumenten met een banner op de site van het AD of Ć©Ć©n van onze regionale nieuwsmerken. Koop eenvoudig en efficiĆ«nt een advertentie in.

Lees meer

Display advertising

Met display advertising vergroot je jouw zichtbaarheid en leid je jouw doelgroep eenvoudig naar je website of speciale actiepagina. Tijdens oktober woonmaand een mooie manier om bijvoorbeeld aandacht te vragen voor je nieuwe collectie of een speciaal event. DPG Media heeft een breed aanbod aan banners en takeovers beschikbaar op de haar diverse websites en mobiele applicaties. Met ADoptimize koop je eenvoudig en efficiƫnt online advertentieruimte. Informeer snel naar de mogelijkheden en profiteer nu van tot wel 10% extra impressies.

Download hier de factsheet

Branded content

Branded content

Profiteer van een betrouwbare, journalistieke omgeving. Inspireer je doelgroep en plaats op subtiele wijze je commerciƫle boodschap in een redactioneel ogend artikel.

Lees meer

Branded content

De inspiratie vliegt je om de oren tijdens oktober woonmaand. Probeer maar eens op te vallen bij jouw doelgroep. Zet branded content in om jouw verhaal te delen en woon-geĆÆnteresseerden te inspireren. Bijvoorbeeld met een branded article. Een redactioneel ogend artikel waarbij de commerciĆ«le boodschap op een subtiele wijze is verwerkt. Of met een longread. Een lang, diepgaand journalistiek artikel die door de combinatie met video, animaties en afbeeldingen lezers een bijzondere online kijk- en leeservaring biedt. Een ideale advertentievorm voor storytelling.

Informeer snel naar de mogelijkheden en profiteer nu van tot wel 10% extra impressies. Bovendien krijgt je branded article een plekje tussen de woonartikelen op onze nieuwssites.

 

Download hier de factsheet branded article

Download hier de factsheet Longread

Meer weten?

Maak een vrijblijvende afspraak met Ć©Ć©n van onze media-adviseurs. Zij helpen je graag bij het maken van een creatieve uiting of het opzetten van een knallende campagne voor jouw business.

 

  • Contact opnemen

    Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.