Winterfair 2021 gaat niet door wegens verscherping maatregelen

12/11/2021

De situatie rondom COVID-19 is in Nederland de afgelopen dagen verslechterd, waardoor de Rijksoverheid extra verscherping en maatregelen gaat doorvoeren om verdere verspreiding van het virus te voorkomen en de druk op de zorg hopelijk te verminderen. Een van deze maatregelen is de inperking van (grootschalige) evenementen: deze mogen enkel doorgaan tot 18.00u met maximaal 1.250 mensen met een vaste zitplaats per ruimte. Dat betekent dat Winterfair 2021 helaas geen doorgang kan hebben. Margriet, Libelle en uitgeverij DPG Media betreuren dit, maar houden zich aan alle maatregelen en adviezen, mede om de gezondheid van bezoekers, exposanten en medewerkers te allen tijde te waarborgen. 

Joyce Nieuwenhuijs, directeur magazines DPG Media: “We vinden het enorm jammer dat de Winterfair dit jaar niet door kan gaan. Onze teams hebben maandenlang hard gewerkt om voor 70.000 vrouwen een ultiem dagje uit te organiseren. Maar de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, exposanten en eigen mensen staan altijd voorop en leven wij vanzelfsprekend de adviezen en maatregelen van de overheid na.”

Bezoekers met reeds gekochte tickets worden binnenkort geïnformeerd over het omzetten van het ticket naar de Libelle Zomerweek 2022, Margriet Winterfair 2022 (of restitutie).