Tina Awards uitgereikt: Frankie de Jong is knapste knapperd van 2021

28/09/2021

Na een spannende stemperiode was het zaterdagavond eindelijk zover: de uitreiking van de Tina Awards! Dit jaar niet met tienduizenden meiden tijdens Tina Festival in Duinrell, maar via een spetterende liveshow die werd gestreamd via TinaTV en AD.nl, waarbij onder andere Frenkie de Jong, Gio en Jade Anna in de prijzen vielen.

Tina Awards

De Tina Awards werden zaterdagavond tijdens een spectaculaire liveshow met een handjevol Tina-fans in het publiek uitgereikt. Helemaal coronaproof natuurlijk, en duizenden fans keken vanuit huis mee naar de livestreams op TinaTV en AD.nl. In totaal zijn er meer dan 2,5 miljoen stemmen geteld.

Met de uitreiking van de Tina Awards vierde Tina dit jaar zo toch nog een feestje, ondanks dat het Tina Festival in Duinrell door de coronamaatregelen niet door kon gaan. Met een boel confetti, de grootste sterren over de roze loper en heel veel kijkers thuis op de bank was het echt het allerleukste feestje van het jaar!

Om de liveshow en videoproductie te realiseren werden de Tina Awards gesponsord door Zwitsal, Retourjeans, AD, Cover Flooring, WW Entertainment en Mostcuted,nl.

Dit zijn de winnaars:
Tofste YouTube-held: Gio
Leukste tv-programma: Brugklas
Grootste talent: UNITY
Beste TikTok-Baas: Esmee Joanna
Hipste modemeisje: Jade Anna

Knapste knapperd: Frenkie de Jong

Na vier jaar de Tina Awards is dit écht een fenomeen geworden!

De Tina Awards zijn terug te zien op TinaTV.