Eurosport geeft in de aanloop naar de Olympische Spelen een unieke kijk in het leven van Olympische snowboarders en schaatsers.

Vrijdag 3 november gaan twee short-doc series in première op Eurosport. In de 8-delige serie Boarding to Korea volgt de sportzender vier Nederlandse snowboarders – Cheryl Maas, Michelle Dekker, Glenn de Blois en Niek van der Velden – van de Nederlandse Ski Vereniging op weg naar Pyeongchang. De tweede serie die ook vrijdag 3 november begint, is Team Plantina sprint naar de Spelen. In deze 17-delige reeks zien we van binnenuit wat er voor Ronald en Michel Mulder, Kai Verbij en Dai Dai Ntab allemaal bij komt kijken om begin februari de ‘race van hun leven’ te schaatsen in Zuid-Korea. Beide series worden in aanloop naar de Spelen ook geprogrammeerd op Discovery, TLC en ID. Ook de Persgroep sluit aan bij deze content-samenwerking.

Ook De Persgroep sluit aan bij deze content-samenwerking. AD heeft een enorm online bereik met een enorme sportaanhang. Onder deze doelgroep is de vraag naar video sterk groeiend. Bij Eurosport op TV kijk je naar de volledige aflevering. Op AD.nl kunnen de sportliefhebbers terecht voor de highlights en bijzondere verhalen. Kort na de uitzendingen op TV komen de samenvattingen beschikbaar op AD.nl.
Zo zorgen wij samen voor de perfecte sportbeleving.