Remy Bonjasky, oud-wereldkampioen kickboksen en vader van drie kinderen, wordt columnist voor Kek Mama. Vanaf eind april deelt hij maandelijks het wel en wee van zijn gezin met de lezeressen van de #1 glossy voor moeders.

“Veel mensen kennen Remy natuurlijk als sportman, maar hij is ook een zeer betrokken en trotse vader,” vertelt Kek Mama-hoofdredacteur Helene van Santen. Remy heeft drie kinderen: Skye (4), die hij kreeg met verloofde Renate Goet, en zonen Cassius (17) en Dean (11), uit eerdere relaties. “Dat maakt hem de ideale papa-columnist. Ik was dan ook zeer verheugd dat hij volmondig ‘ja’ zei toen we hem vroegen om voor ons te gaan schrijven.”

Papa boven alles
“Ik vind het zo leuk dat ik ben gevraagd om voor Kek Mama columns te schrijven”, aldus Remy Bonjasky. “Ik ben oud-wereldkampioen in het kickboksen, sportschoolhouder van twee vestigingen, trainer, motivational speaker, echtgenoot en nog veel meer, maar bovenal ben ik vader van drie prachtige kinderen. Ik zal de Kek Mama-lezers meenemen in mijn wereld en een kijkje geven in mijn leven.”

Remy’s eerste column is te lezen in Kek Mama 6, die op 30 april bij de abonnees wordt bezorgd en op 4 mei in de winkels ligt. In die editie siert Remy eveneens de cover met zijn gehele gezin en geeft hij een groot en openhartig interview.