De Persgroep Nederland lanceert succesvolle voorpremières van Disney•Pixar’s Coco

The Walt Disney Company en De Persgroep Nederland hebben de handen ineengeslagen en organiseerden exclusieve voorpremières van Disney•Pixar’s nieuwste familiefilm Coco. De 8.500 tickets waren in een periode van vier weken uitverkocht en de voorpremières vonden plaats in 80 bioscopen.

De familiefilm Coco draait inmiddels in alle Nederlandse bioscopen. Coco is een animatiefilm van Disney•Pixar en speelt zich af in Mexico. De film gaat over de twaalfjarige Miguel, die op mysterieuze wijze in het prachtige en kleurrijke land van zijn voorouders belandt. Miguel gaat op avontuur in deze nieuwe wereld en probeert het verhaal achter zijn familiegeschiedenis te ontdekken.

Eerder dit jaar is De Persgroep Nederland gestart met het verkopen van tickets voor exclusieve voorpremières, zoals Dikkertje Dap van Independent Films en Verschrikkelijke Ikke 3 van Universal Pictures. Met de voorpremière van Disney•Pixar’s Coco, het derde succes op rij, wil De Persgroep Nederland dé partner te zijn voor het lanceren van (voor)premières voor filmproducenten. De Persgroep Nederland wil in 2018 de samenwerkingen met filmproducenten intensiveren en verder uitbreiden.