De nieuwe, responsive website van De Ondernemer is gelanceerd. Het nieuwe digitale platform focust zich nog meer op de MKB-ondernemer met veel dossiers en interviews over de thema’s strategie, marketing, team, technologie en finance. Uit het nationaal Ondernemers Onderzoek is gebleken dat ondernemers vooral kennis willen nemen van deze onderwerpen. Daarnaast is de website van de Week van de Ondernemer (weekvandeondernemer.nl) onderdeel geworden van de vernieuwde deondernemer.nl.

Waarom een nieuwe site?

Het bestaande merk De Ondernemer heeft een volledige metamorfose ondergaan met de komst van Synpact bij de Persgroep Nederland. De ambitie is om het meest complete zakelijke platform te bouwen. Zo krijgen ondernemers een wereld aan mogelijkheden tot hun beschikking met de beste en meest relevante zakelijke inzichten, diensten, netwerken en inspiratie. Dit met als primair doel het stimuleren van ondernemers en bijdragen van successen.

De Wereld van De Ondernemer

Deondernemer.nl is onderdeel van het grootste ondernemersplatform van Nederland; De Wereld van De Ondernemer. Met dit crossmediale platform – bestaande uit een wekelijkse dagbladpagina (in alle titels van ADR Nieuwsmedia en Het Parool), een tweemaandelijks magazine, de website en evenementen zoals De Week van De Ondernemer – wil de Persgroep ondernemers in Nederland informeren, inspireren en met elkaar in contact brengen.