Niki van der Naald adjunct van De Gelderlander

14/05/2021

Niki van der Naald (40) is benoemd tot adjunct-hoofdredacteur van De Gelderlander. Zij gaat samen met de vorige week benoemde hoofdredacteur Joris Gerritsen leiding geven aan de grootste regionale krant van Nederland. 

Van der Naald is sinds 2018 nieuwschef/digitaal bij De Gelderlander. Daarvoor werkte ze bij Dagblad De Limburger, onder meer als editie- en chef nieuwsdienst, en was ze verslaggeefster bij De Persdienst van Wegener. 

Hoofdredacteur Joris Gerritsen: ,,Niki heeft een groot hart voor nieuws. Ze is messcherp en brengt veel energie en enthousiasme op de redactie. Ze is een echte aanjager. De Gelderlander staat er goed voor. Zowel online als de papieren krant. Toch komt er nog veel werk op ons af. Het is mooi dat we dit samen kunnen doen.” 

Van der Naald verheugt zich op die samenwerking en het waarmaken van alle ambities van De Gelderlander. ,,Met veel eigen nieuws uit de regio en ruimte voor verdiepende journalistiek. We moeten toonaangevend zijn op al onze platforms. Het is eervol dat ik dit mag doen.”