Naar aanleiding van het vertrek van Irene ten Dam, zijn wij trots om een sterke opvolger te kunnen aankondigen. Per 11 januari 2016 zal Lauren van der Heijden starten als Directeur Corporate Sales.

In die rol is hij verantwoordelijk voor de aansturing van alle nationale sales voor de landelijke, regionale dagbladen en weekbladen van ‘De Persgroep’ en ‘Wegener’. Per 1 januari allemaal onder de vlag ‘De Persgroep’.

Christel van den Hazel, directeur Advertising: ‘Wij vinden het vertrek van Irene ten Dam ontzettend jammer, maar respecteren haar keuze.’ Irene over haar vertrek: ‘Het is een lastig besluit geweest, gewoonweg omdat ik iedere dag vol energie en plezier met het team samenwerk. Ik ervaar de Persgroep, in de ruim 2 jaar dat ik hier werk, als ambitieus met een duidelijke toekomstvisie. Toch heb ik deze beslissing genomen. Mijn belangrijkste reden is dat als ik over 10 jaar terugkijk, ik geen spijt wil hebben dat ik mijn gezin te weinig aandacht heb gegeven.’ Irene zal nog komende maanden actief betrokken blijven, zowel richting interne als externe relaties.

Lauren van der Heijden komt van Miinto Benelux (RTL Ventures), waar hij Managing Director was. Hij heeft daarvoor onder andere gewerkt als directeur van het IAB en bij Librium, TMG en RTL. Zijn profiel past goed bij onze digitale groei ambitie. Lauren: ‘Ik heb in mijn carrière een brede liefde voor media ontwikkeld. De laatste jaren heb ik vooral mijn online kennis versterkt. De Persgroep is een sterk en gezond bedrijf waar volop in zowel print als digitale innovatie wordt geïnvesteerd. Dit past bij mij en geeft mij de kans daar een extra bijdrage aan te leveren.’