Met de Flow levensles-video’s helpt Flow mensen een weg te vinden in deze hectische tijd. Niet zo hard je best doen om altijd gelukkig te zijn, anders naar de tijd kijken zodat je je minder gehaast voelt en wat vaker uit het raam staren, gewoon even niets doen. Het zijn allemaal dingen die de makers van Flow hebben geleerd in de elf jaar dat het magazine bestaat.

Van geloven dat geluk in de kleine dingen zit tot je realiseren dat het leven buiten je comfortzone soms mooier is. In elk nummer van Flow zitten onderwerpen die je laten nadenken over hoe je het leven leeft en wat er wellicht anders kan. Om deze levenslessen nu met een nog grotere doelgroep te delen, heeft Flow een serie video’s laten maken. Jonge creatieven gingen aan de slag met geanimeerde illustraties, stop motion en compilaties van filmische opnames.

Irene Smit (creative director Flow): “In Flow willen we mensen inspireren te vertragen, simpeler te leven, bewustere keuzes te maken. We leven zo vaak op de automatische piloot, maar als je met aandacht kijkt naar hoe en waarom je de dingen doet zoals je ze doet, ga je misschien wel andere keuzes maken. In de filosofie, (positieve) psychologie, bij mindfulness, via TedTalks en podcasts, maar ook in de natuur, romans of in levens van beroemde vrouwen zijn prachtige levenslessen te vinden. Al die inzichten vindt de lezer terug in artikelen, interviews en reportages in Flow. We zijn blij dat de lessen nu ook zijn vertaald in een serie creatieve video’s. Op deze manier kunnen we de inzichten uit Flow met een nog groter publiek delen.

Laat je wekelijks inspireren via Flowmagazine.nl/levenslessen met de eerste levensles-video op maandag 30 september. De volledige reeks bestaat uit 10 lessen.

Over Flow Magazine
Flow bestaat elf jaar en is vanaf dag één een succes. Het is een tijdschrift zonder haast. Over klein geluk, dagelijks leven en het mooie van niet altijd perfect hoeven zijn. Flow verschijnt vanaf 2020 tien keer per jaar (plus vier specials), heeft een verspreide oplage van 80.000 exemplaren per editie. Flow wordt verspreid in 39 landen: er zijn behalve de Nederlandse ook een internationale (Engelstalige), een Duitse en Franse Flow. Naast het magazine heeft Flow een succesvolle website met Flowmagazine.nl en een groot bereik via social media.