In de app van AD (laatste update) kun je vanaf nu ook puzzels maken en populaire spelletjes spelen! In de omgeving Fun vind je alle ontspanning en vermaak die je dezer dagen goed kunt gebruiken.

,,We kunnen veel veranderen aan de krant, maar onze klantenservice krijgt de meeste telefoontjes als de puzzelpagina is aangepast of verplaatst”, zegt adjunct-hoofdredacteur Rennie Rijpma. ,,Puzzels spelen van oudsher een belangrijke rol in de krant. Die is niet alleen een verzameling van nieuwsberichten en achtergrondverhalen, maar ook een huisvriend. Dat is de app óók. Je kunt je al een tijdje vermaken met video’s en nu dus ook interactie zoeken met die vriend.”

Lees meer op AD.nl

Waar kun je de funpagina vinden? 
Surf naar ad.nl/fun. Ook kun je, als je dat nog niet heeft gedaan, de app downloaden via de App Store (voor iPhones) of Google Play (Android-toestellen) voor een betere beleving. Of zorg dat je de laatste update hebt.

In de app kun je vanaf de homepagina swipen naar links en naar rechts. Op die manier kantel je de pagina naar een andere omgeving. Als je naar links veegt kun je eerst het regionieuws selecteren. Nog een keer swipen voor video en bij de derde veeg komt u in de omgeving Fun. Scrol naar beneden en je ziet alle beschikbare puzzels en spellen staan. ,,Om mensen aan te moedigen gebruik te maken van deze nieuwe functie, zullen er ook uitnodigingen te zien zijn onder artikelen die veel worden gelezen”, zegt adjunct-hoofdredacteur Rennie Rijpma.